Hoax miskolc4

2011. március 31. csütörtök | Szerző: marinov

43

Újra az AsiaCenter a célpontja az emberrablós rémisztgetésnek

Egy többéves kamu körlevél terjed újra, ezúttal főként a Facebook üzenőfalán. Kecskemét, Fehérvár, Miskolc után a budapesti AsiaCenter a színhely. Ami változatlan: a kínai csapóajtók, a kopaszra borotvált áldozatok és a cinkos sajtó


A levél így néz ki:

“FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sziasztok!Nem tudom hallottatok-e róla,hogy az Ázsia centerben mi megy?Két barátnő közül az egyik bement egy kínai ruhaüzletbe a próbafülkébe ruhát próbálni míg a másik kint várta!Csakhogy eltelt több mint húsz perc és a lány barátnője nem jött ki onnan,mire a kint várakozó …tovább »barátnő megelégelte és kihívta a rendőröket,hogy a próbafülkéből eltűnt a barátnője.A rendőrök kiérkezte után megállapították ,hogy a fülkéből egy ajtó nyílik amit kinyitván felfedezték hogy a lány már lekötözve és tar kopaszra leborotvált fejjel ült.Na most vagy emberkereskedelem vagy szervkereskedelem áll a dolgok mögött!Kérek mindenkit hogy a sajtó ezt nem hozza napfényre akkor legalább mi itt közvetítsük egymásnak és osszuk meg ezt a hírt mert mi van ha az a lány egyedül van akkor már lehet hogy nincs közöttünk!!!!!!!!!!!”

Mint arról korábban már itt is szó esett: a történetet idehaza legalább 2007 óta mesélik, de egyik szóba hozott helyszínen – sem Székesfehérváron, sem Kecskemétensem Miskolcon - nem történt ilyesmi.

A miskolci változatról Jáger Attila készített remek képregényt a Bookart mozgalom keretén belül.

Update | 2013 januárjában egy minden eddiginél részletesebb verzióját szpottolta Orsolya:

Kerüljétek az Ázsia Centert és a Sárkány Centert!!!Kedves Szülők!Azért írok, mert megdöbbentő dolgot mesélt el nekem egy kolléganőm az egyetemen tegnap reggel, és ezt meg szeretném osztani minél több emberrel,hogy esetleg meg tudjuk előzni saját családunkban, közvetlen környezetünkbena bajt.Bő két hete, a karácsonyi vásár közepette nővére barátnőjét, egy 42 éves nőtaz Ázsia Centerben szervkereskedők eltüntették (nehéz ide jó szót találni,elrabolták, de nem messzire vitték, mindenesetre rabulejtették) és még ott helyben a pinceszinten kezdték el operálni, valószínű hasi szerveit akarták volna kioperálni. Pontosan úgy történt, hogy párjával nézelődtek, vásároltak, de az utolsó boltba már nem ment be vele a férje, hanem kinn akarta megvárni. Igen ám, decsak nem jött, csak nem jött a felesége, akkor el kezdte keresgélni a boltban, mellékhelyiségben, az egész bevásárlóközpontban, (gondolom a mobilját már rég nem vette fel.) stb., és mivel nem találta meg, hívt a rendőrséget. Azok azonnal jöttek kommandós csapattal, és meg is találták a feleségét, aki már a pincében egy elyiségben műtőasztalon feküdt, hasa felvágva, szervet még éppen nem távolítottak el belőle. A nő azóta is, több mint két hete kómában fekszik. Én nagyon hatása alatt vagyok. Azóta már a Sárkány Centerben is történt kettő hasonló eset, amit a rendőrségtől tudott meg a kolléganőm ismerőse. Ázsaiak csinálják az egészet.Ami számomra ebből alapvető tanulság:- sehol (különösen Ázsia Center, Sárkány Center, de bármelynagy bevásárlóközpontban, különösen ázsiai érdekeltségűekben) nem szabadegyedül próbafülkébe, mellékhelyiségbe sem, egyáltalán a boltba sem beengedni gyermekeinket, házastársunkat, vagy akivel épp együtt vagyunk, és magunkat sem,- semmilyen kedvezőnek/ ártatlannak tűnő kedves ajánlat miatt sem szabad sehol sem a bolthelyiségből “mélyebbre” menni, (még apróbafülkébe sem, valószínű, hogy onnan, a tükör mögül rántják bevalahova) illetve figyelni kell, hogy egyedül sehol se maradjon az ember az árusokkal, még az eladótérben sem. Kérlek Benneteket, hogy terjesszétek ezt, tehetetlenek vagyunk, de talán odafigyeléssel, ázsiai centerek/piacok/ stb. kerülésével megelőzhető a baj. Valószínű, hogy a fiatal felnőtt szervekre vadásznak a leginkább. Én sem hittem volna, ha nem ettől a kolléganőmtől hallom. Hírek mindig is voltak efelől (ez egyáltalán nem újdonság, ha megnézi vki az internetet, máris kiderül, hogy ez évek óta zajlik.(lsd google:”ázsiai szervkereskedők/ Ázsia center”), de az ember csak abszurd pletykának tekinti addig, amíg nem a közvetlen környezetében történik ez meg!!! ((( És persze érthetetlen, hogy miért nem tesz valamit a rendőrség!!!)))

Hírlevél + Facebook + Médiaajánlat:A cikk szerzője:

Végzettségét tekintve szociológus-közgazdász. Korábban dolgozott az Internettónál és a hvg.hu-nál, jelenleg a HVG Business és HVG Jövő lapok szerkesztője. Kedveli a történelmi és a városi legendákat. Szabadidejében könyveket fal, kosárlabdázik és vörös-fehér focicsapatok fanatikus rajongója.43 Responses to Újra az AsiaCenter a célpontja az emberrablós rémisztgetésnek

 1. Adani mondja:

  Ez még mindig megvan? És még van , aki elhiszi. A legjobb az volt mikor emeleten lévő kínai boltnál is terjedt, h ott is ez megy. Pedig bárki meggyőződhet róla,h kamu ha benéz egy boltba és a próbafülkét megnézi lát-e csapóajtót.

 2. MARTA HAJNAL mondja:

  ezzel a hulyesgel etetik a facebook tagjait? ha ez igaz lenne,nem a facebook-on kelne szarnyra.nagy hire lenne meg a tv,ben is.az egesz vilagon.de mivel,kamu az egesz,csak itt lehet vele szorakozni.ez egy jo nagy hulyeseg,,pihent agyu talalta ki.vegyetek le a facebookrol ezt a hulyeseget.vagy miert nem kulditek el az FBI-nak.mert szorakozni nekik sincs idejuk…

 3. Adani_ mondja:

  Mindig azzal magyarázzák ezt a logikus kérdést, h miért is nem beszél erről a média, h a gonosz média hallgat, mert leszóltak, h nem szabad róla beszélni. Mint mikor az a kamu ment, hetente sok fiatal nyomtalanul eltűnik a Hajógyári szigetről. De hát ha a média nem is beszélne az érintettek biztosan. Ráadásul nem is nagyon lehetne ilyesmit elhallgatni Pláne ha ahogy állítják minden sarkon embereket lopnak el a próbafülkén keresztül.

 4. Gabenmongya mondja:

  Én már tuningolva kaptam, ezzel az elején:

  “Ez a hír kering a facebookon, és többen azt hittük, hogy városi legendáról van szó! De ebéd közben a Viki (kolléganőm) mondta, hogy a barátnőjének a bátyja ismeri a lányt és a családját, akivel megtörtént az eset! Ez tényleg így történt azzal a módosítással, hogy volt velük egy srác is és miután nem találták a lányt, elkezdtek kérdezősködni. Az egyik üzletben a pasi elkezdett hebegni-habogni és ez a srácnak nagyon gyanús lett! Kihívták a rendőrséget, akik azonnal ki is jöttek (azért ez is érdekes, nem?) és megtalálták a lányt, akinek a hosszú szőke haja már le volt borotválva és meg volt kötözve. Szóval nehogy elmenjetek az ÁzsiaCenterbe, de legalábbis egyedül NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

  :)

 5. Galambos Ildiko mondja:

  De rabolnak embert. Szemtanuja voltam amikor a próbafülkébe bement a fiatal lány és órák mulva orditott a férje,hogy rnedőröket hiv, megkopaszitva hozták ki a lányt ez megtörtént és szomor.Valóban szerv kereskedelem folyik a centerbe.
  aki bemegy a mosdóba fiatal,vigyázni kell be van kamerázva mi nem tudjuk illetve én már igen van hátulról egy csapóajtó amin átviszik az embereket sokat elraboltak,sokan meghaltak.
  A próbafülke is igy lett kialakitva lengó ajtón rabolják el a nőket fiukat akik fiatalok nem egy esetről van tudomásom hivatalos forrásból,hogy a mama gyönyörü hosszu haju lányát kopaszra nyirták,mert az agyát akarták kivenni nagy cirkusz van belóőle.

 6. Galambos Ildiko mondja:

  Egyáltalában nem kamu a történet, lehet,hogy vidéken nem rabolnak de az ázsia Centerben konkrétan tudom ki kit rabolt el. nem kamu valóság.

 7. Galambos Ildiko mondja:

  Én is igy tudom és a lányom kolléganője volt a hosszu haju lány innen tudok mindent ez igy van ahogy leirtad GABENMONGYA én tudom láttam és ki is hivta a párja a rendőröket tényleg le volt borotválva.

  Vigyáűzni SZERV kereskedelem van az ÁSIA centerben.Án is észre vetem mert világitó fenyőt akartam karácsonyra és mindig féálre állitott a pasi az eladó gyanus lett igy ott hagytam.

 8. mojszejew mondja:

  Úgy néz ki Pintér “miniszter Ur” aki azt mondta 2 hét múlva (2010 árilis)
  ebben az országban rend és biztonság lesz. Lehet én nem ebben az országban élek??? Épp az ellenkezőkre lettem figyelmes. Ilyen még az MSZP ideje alatt se volt, Valakik váltsák már le ezt a “Kormányt”
  Ennyi bigott Fideszes honnan a csodából nő, mint a dudva. Nem hiába kiabálta a nép Orbán takarodj!! Május elsejei megmozdulás, egy éve hatalmon vannak, de még mindig a saját embereiket teszik vezető állásba, az MSZP-nek ez 2 hétbe telt.Nézzünk már előre ne a lerágott csonton “rágodjunk”.

 9. Igazmondó mondja:

  Sziasztok. Az ázsia centerben dolgozok, minden egyes nap, elég régóta, nagyjából ismerem az eladók többségét és az ott dolgozókat, biztonsági öröket, ázsia-akat…stb.. ez kb akkor ahogy van! :D Elmondom nektek bemész a boltba és már retteg az ázsia emberke, hogy nem e APEHos vagy VÁMos vagy civil ruhában.. ( Ami mondjuk nem baj :D ) Meg azt akarom kérdezni, hogy az a 150 cm-es szerencsétlen 30 kg-os ember kit hurcol el ? ha egy karton ARiel es dobozt ( 10 kg ) nem tud fel emelni… nem hogy egy embert… meg a csapó ajtókról annyit szeretnék mondani, hogy a boltok között 2 gipszkarton fal van, azaz ha én meglököm a falat kicsit erőteljesebben, akkor neki le esik az árú a polcról. Mellesleg az egész Ázsia úgy be van kamerázva, hogy a boltokba is simán belátnak a biztonságiak. Szóval nagyon ügyes volt aki kitalálta :) és a sok hülyének meg gratulálok hogy elhitte, JAH VÁROM A KÉPEKET A KOPASZ EMBERRŐL HA MEGTÖRTÉNT TUTI VALAKI LEFOTÓZTA!!! :):)

 10. Vivi mondja:

  áén nem tudom hogy most mit higgyek mert egyik ezt mondja a másik meg azt szval nemtom.

 11. Vivi mondja:

  EGYÉBKÉNT MIÓTA VAN EZ A HÍR????

 12. Skeeno mondja:

  Galambos Ildiko elegge kimeritette a fail fogalmat mivel lathatoan elfelejtett nicknevet cserelni,ezert 3kulonbozo sztorit adott elo egy neven.-_-

  Vivi;menj nyugodtan az Azsia centerbe,maximum a radzuhan 500kg kina cipo:D

 13. LastWild mondja:

  eszem-faszom megáll :D ildikó,legalább kicsit megnézhetnéd mit és mivel írsz…jót derültem!
  a gáz az,hoghy én is bedőltem neki anno,öreganyám által “ismerem a rendőrt aki a nőnek a férjének a lányának a kutyájának a mcskájának a gazdájával történ hogy….” és a fent említett sztori. elég gyenge.mindenesetre az öreglány azóta nem megy az adott boltba(miskolc)

 14. nemesis mondja:

  “A próbafülke is igy lett kialakitva lengó ajtón rabolják el a nőket fiukat akik fiatalok nem egy esetről van tudomásom hivatalos forrásból,hogy a mama gyönyörü hosszu haju lányát kopaszra nyirták,mert az agyát akarták kivenni nagy cirkusz van belóőle”

  Agyátültetés,mi?

 15. Rita mondja:

  Ez az egyik barátnőm volt!! Igaz a történet!! Mentek az rtl-hez, a tv2-höz, de mindenki tusolja az eseményt, azt mondták, ez a kínai maffia, ezzel nem tudnak mitkezdeni!!!

 16. puncher mondja:

  akkor egy kicsit az izgalom kedvéért….
  1 én dolgoztam már plaza-ban biztonsági emberként…
  a kamerákból sok eleve fake. gondolod 200 kameraképétbámulják és rögzítik egyszerre? ahol én melóztam, 1 ember ült a kamerák előtt, nem bámulta a monitort (kb 5-10 db) egész nap és kis odafigyeléssel bármit ki lehetett volna vinni ha nézik is….
  másrészt nekem olyan mesélte, aki szavahihető (számomra a hudeleleplezem blog ismeretlen írójával ellentétben) és fogalmuk sem volt, hogy vajon miért volt egy rokon szétvagdosva egy szemetesben.. én mondtam nekik, hogy szintén megbízható embertől hallottam róla, hogy szerveket adnak el..
  érdekesség kedvéért megjegyzem, Kína a sorozatos kivégzések miatt anno a világ legnagyobb szervátültetési központja volt, de a törvény ma már tiltja a rabok szerveinek felhasználását… rengeteg szegény ember adja el oda önként (és nem önként) a veséjét, stb nyomornegyedekből… (más országokból)
  bizonyos helyeken fekete mágia címszóval is ölnek gyerekeket.
  és hozzánk elég közel is hallottam ilyenekről, már pedig itt bizony tudom, hogy milyen komoly maffia tartja kézben a dolgokat.
  persze nem jutott eszembe, hogy boncolási jegyzőkönyvet kérjek, amikor ezeket mesélik,tehát csak annyit mondhatok, hogy egy szerv MINDEN VAGYONT MEGÉR, mikor neked van rá szükséged, és ezer példa van erre világszerte…
  ja és az emberi haj tudjátok mennyit ér? nézzetek utána.
  én semelyik rokonomat nem engedem ezekre a helyekre és én se megyek szívesen (pedig fegyverrel járok)…
  még ha mese az egész, annyi példa van sokkal kisebb okból megölt emberekre, gyerekekre, hogy meglepődnél és egy milliárdos nem veszti el a lányát ha megvehet egy szervet, hidd el nekem.
  szóval bárhogy is van, figyeljetek oda, ez a lényeg!!!

 17. puncher mondja:

  …és egész véletlenül ismerek pár embert, akik sok mindent csempésznek ki-be és azt is tudom ki segít nekik ebben. láttam már “a kis kínaiakat” embert verni, 5 mp alatt 10en összegyűlnek. egy ilyen komplexumban elenyésző mennyiségű őr van és hidd el, megvannak a helyek és időpontok amikor ellenőrzés nélkül lehet hurcolni dolgokat ki-be.
  olyan kínai sráccal is találkoztam akit a saját apja a szemem láttára vert össze, mert hozzám szólt a kisgyerek (ő tudott magyarul, az apja nem).
  azt is láttam már, hogy a vámosok mennyit érnek és mennyire félnek tőlük…
  sok csempész kínait láttam, sok vámos ellenőrzést is, de soha nem csuktak be egyet sem. az ingatlan tulajdonosára most nem térnék ki, de nem csodálkozom
  üdv

 18. Adani mondja:

  Megaztán ha csak egy ember van a monitorszobában ha nagyon sok vagy nagyon értékes dolgot akarnak megfújni, akkor beavathatják őt is. És akkor nem csak ő néz másfelé hanem a kamerák is, mármint ha forgathatók.

 19. MontyX mondja:

  Na ettől Urban Legend egy Urban Legend. Mindenki valaki valakijével példálózik, senki nem tud tényeket felmutatni, és jönnek az összeesküvéselmélet gyártók, hogy hogyan lehetséges a sztori, ill. hogy a média elhallgat mindent, meg a rendőrök se tesznek semmit…

  No comment, jó az oldal, így tovább! Kételkedjünk már egyszer inkább a sztorik igazságában inkább, minthogy abban, ami ellene szól! :)

 20. Wert mondja:

  Nemsemmi hogy ha csak ezeknek a fele is igaz, én a legújabb ilyen esetet Sopronban hallottam, ott is a Kínai áruházban. Záróra volt a fiatal lány benn maradt az üzletben, és már vitték is. Az volt a lány szerencséje hogy a barátnője kinn várakozott és felhívta a rendőrséget hogy a a barátnője benn maradt. Hihetetlen hogy már mindenhonnan hallani ilyeneket,és persze sokan nem veszik komolyan, mert akkor a tv, újságok is megírnák, de sajnos könnyebb elhallgatni mint foglalkozni vele, és utána járni a dolgoknak.

 21. ys mondja:

  Jó nagy barmok akik ezt elhiszik énis ott dolgozom, nemcsak a papírfalban elképzelhetetlen a gyilkoskamra, a mosdóban a csempén elég észrevehető lenne egy ‘titkosajtó’ amugy meg olyan bűzt meg koszt hagynak ott a kedves kultúrált vevők h hányinger nélkül nem lehet 5 percnél tovább bennmaradni még 1 ázsiainak sem (mert a nagy része nem kínai), hiába takarítanak szegény takarítónők óránként.. a leborotvált fejű lány meg valszeg szétbulizta magát, csak ezt ciki lett volna anyunak elmondani :D
  1ébként az ázsiai emberek nagy része jóval kedvesebb, mint a honfitársak, nem védeni akarom őket, ők sem tökéletesek, de szomorú tapasztalat.
  A maffiáról meg annyit h szerintetek nincs itt csak kínai? a magyar meg szerb meg kitudja milyen maffia miatt miért nem sír a száj?

 22. Shg mondja:

  Csak egy szót mondok:

  hírzárlat <————————–

  ha ez megjelenne a sajtóban kisebb polgárháborút robbantana ki. Ezért is titkolják, ergo be van tapasztva a sajtó szája, a rendőrség sem nyilatkozhat.

  nem azt mondom, hogy igaz, de ezt vegyétek már figyelembe…..

 23. g-g-g-g-g mondja:

  Kedves Galambos Ildikó!
  Ön szerint mire használják valaki kioperált agyvelejét? Levélnehezéknek? Mert körülbelül már csak arra alkalmas, miután eltávolítják az ember fejéből.
  De igazad van, játsszunk el a gondolattal, mi történne, ha egy milliárdos fizetne egy csomót a kínaiaknak, hogy az ostoba lánykája agya helyére egy príma kelet-európai szürkeállomány kerüljön. Miután sikeresen(!) kicserélték a kis hölgy koponyájának tartalmát, Ön szerint kinek a személyiségét kapná meg a kis hercegnő? Nem volna mókás, ha mondjuk egy fiatal magyar fiú fölébredne egy dél-amerikai kórházban, mint egy drogbáró kislánya? xD
  Egyébként a mi városunk menőbb, mint a tiétek, nálunk a ’80-as években a sátánisták kisgyerekeket áldoztak a város melletti hegyen. Mindenki “tudott” róla, hogy az ismerősének a sógorának a vejének az anyósának a menyének a… stbstb rabolták el, a végén persze kiderült, hogy csak néhány kamasz hőbörgött ott részegen, gyilkosságról szó sem esett, de a szüleimnek persze a zabszem a fenekében volt – hiába no, akkoriban még újdonság volt a hoax-gyártás. :D Na de manapság! Igazán kreatívabbak is lehetnének, akik kitalálják ezeket, legalább lenne kihívás, meg egy kis izgalom. De így?

 24. Névtelen mondja:

  SAJNOS MIÓTA BESZÉLTEM EGY ILLETÉKESSEL AKI NEM HAZUDIK EZT BIZTOSAN TUDOM!!! AZÓTA ELHISZEM :( ÉS SOK MINDEN SZÓL MÉG A MELLETT HOGY IGAZ! A RÉSZLETEKBE NE MENJÜNK BELE…NEM AKAROK BAJBA KEVEREDNI…DE SAJNOS IGAZ!!! VIGYÁZZATOK EGYMÁSRA A MÉDIA SEM NAGYON TUD MIT TENNI FÉLNEK! EZ VALAHOL ÉRTHETŐ IS…A MAFFIA…DE RAJTATOK ÁLL HOGY ELHISZITEK VAGY SEM!
  ÉN CSAK SZÓLNI SZERETTEM VOLNA…:(

 25. DiamondDoll mondja:

  21 éves fiatal, csinos lányként sokszor jártam már az Ázsia Centerben (néha egyedül is) és soha semmilyen atrocitással nem találkoztam. Voltam már WC-n is, próbafülkében is és lám-lám itt vagyok! Engem pl. sokkal jobban zavar az, amikor olcsó, vacak árut akarnak rámlőcsölni vagy ha udvariatlanok az eladók. Szóval ez a szervkereskedelem dolog marhaság! Szervkereskedelem sajnos létezik és létezni is fog, de nem itt és nem ilyen körülmények között. A hoaxoknak mindig vannak hívei, pl. egy barátnőm azóta nem mer eljönni velem az Ázsia Centerbe, mióta anno ezt a legendát hallotta. -_- Ő dolga. Szóval emberek: aggodalomra semmi ok, pénztárcára odafigyelni, megnézni a visszajárót, az árut jól megmustrálni (sok az eleve selejtes, hibás közöttük) és nem lesz semmi probléma! Üdv mindenkinek!

 26. György Ágota mondja:

  Médiában dolgozom,sok kollega s ismerős más médiánál próbált úgymond rácuppani az ügyre, azért nem jelent meg semmi, mert senki nem talált semmi konkrétumot, ismerős ismerősének a hatodik rokonjai mind eltűntek, senki se ismerte már őket amikor nyilatkozni kellett volna.Viszont azok között akik elindítottak ilyen láncüzenetet találtak olyanokat, akiknek hazai márka ruhaüzlete van, az viszont már nem hatodik rokon, hanem gyereke, élettársa. Valaki aki a saját kereskedésének a cuccait nem tudja eladni, mert az ázsiába jobb áron megy féltésből indít ilyen körüzeneteket ugye, semmi más oka nincs rá. Mindenesetre jól megtervezte, elismerésem

 27. György Ágota mondja:

  amúgy én a két és fél éves fiammal szoktam menni oda is és kőbányai tigris piacra is, volt hogy elfutott, be a polcok közé, próbafülkékbe, de nagyon segítőkészek voltak, ellentétben a mallok többségével, ahol csúf szemmel néznek az emberre ha a gyereke futkos

 28. lena mondja:

  Sziasztok,
  Sajnos nem kamu.Döbbenten láttuk ezt a cikket itt a neten.A kolléganőm barátnőjének a lányával történt!Elmesélte a történetet(ugyanezekkel a szavakkal),aztán kíváncsiságból a neten próbáltam utána nézni az Ázsia center próbafülke kifejezésre és megtaláltam ezt a cikket.Pislogtunk,hogy itt kamuként terjed.
  Szegény kislány még mindig ,nem dolgozta fel.
  Illetve a két barátnő mondta,hogy a rendőr pontosan tudta,hová kell bemenni és keresni az eltűnt lányt!!!!!Az eladó meg simán letagadta,hogy előzőleg a lány bement oda!!
  Persze országok történelmét hamisítják át pár 10-20 év múlva,miért lenne jelentős egy hétköznapi,fiatal lány eltűnése!!

 29. nandras mondja:

  elolvasva a kommenteket, meggyőződhettünk arról, hogy ez a hoax, bizony nem hoax.
  az biztos, hogy nem egy kommentelő már átesett az agy- amputáción, sőt túl is élte azt :)

 30. Daily Shark mondja:

  Persze mindig akad pár ember, aki bizonygatja, hogy “anyukám masszőre, akit évek óta ismerek és nagyon megbízható, mondta, hogy ez szó szerint igaz, mert ő ismeri annak a testvérének a barátnőjét, akivel ez történt”.
  Hát persze.

  Én annak idején még vagy 5-6 éve, mikor már sokadszor járt körbe ez a hír (akkor éppen kisgyerekkel és a budaörsi Auchan mosdójával) felhívtam a budaörsi rendőrkapitányságot, hogy mit tudnak róla.
  Azt mondták, hozzájuk nem érkezett bejelentés ilyen esetről, de ezt a telefonhívásomat kénytelenek feljelentésként kezelni és hivatalos ügy lett belőle.
  Mivel akkor a XII. kerületben voltam, kiküldtek hozzám a kerületi kapitányságról két egyenruhás rendőrt, hogy kérdezzenek ki, mit tudok az esetről.
  Mondtam, hogy semmit és én nem akartam feljelentést tenni, csak az emailben keringő rémhírt akartam megcáfolni. Elég kellemetlen volt, mert az egész cégnél mindeni azt nézte, miért jött ki hozzám két zsaru.
  Azt mondták, szükségük van az emailekre, ki kellett nyomtatnom őket a részletes headerrel együtt.

  Gondolom, most az összeesküvés-elmélet hívők rögtön bizonyítottnak látják, hogy “na ugye, letagadták, sőt, még azokat akarták elkapni, akik elmondták az igazságot, ebből is látszik, hogy a rendőrség is falaz nekik”. :D

 31. fleur970 mondja:

  És még mindig megy…ma kaptam, van a körmail mellett név és mobilszám is.

  Kerüljétek az Ázsia Centert és a Sárkány Centert!!! és mindent ami KÍNAI!!!!!

  Teljesen hihetetlen!!! De szörnyű, ha igaz! A hatóságok miért nem figyelmeztetnek????
  +
  Útálok rémhíreket terjeszteni, de nem árt, ha óvatosak vagyunk!!!Ha igaz, elképesztő!!! I.

  Nem bosszantásnak küldöm!
  Kerüljétek az Ázsia Centert és a Sárkány Centert!!! és mindent ami KÍNAI!!!!!

  Ez lehet? Sajnos elképzelhető . . .NEM AKAROM ELHINNI, HOGY ILYEN LÉTEZIK..PERSZE MA MÁR SEMMIN NEM LEHET
  MEGLEPŐDNI, .A MINDENFÉLE MOCSOKSÁG ÉS A BŰNÖZÉS LEGKÜLÖNFÉLÉBB VÁLLFAJA
  BEGYŰRŰZÖTT HOZZÁNK IS.. ZSUZSI

  Én ismerem a levél íróját. Ez nem lánclevél. Rózsa

  *Kedves Szülők! *
  * *
  *Azért írok, mert megdöbbentő dolgot mesélt el nekem egy kolléganőm az
  egyetemen tegnap reggel, és ezt meg szeretném osztani **minél több
  emberrel, hogy esetleg meg tudjuk **előzni saját családunkban, közvetlen
  környezetünkben a bajt. *
  * *
  *Bő két hete, a karácsonyi vásár közepette **nővére barátnőjét, egy 42 éves
  nőt az Ázsia Centerben **szervkereskedők eltüntették (nehéz ide jó **szót
  találni, elrabolták, de nem messzire vitték, **mindenesetre rabul ejtették)
  és még ott helyben a pinceszinten kezdték el operálni, valószínű hasi
  szerveit akarták volna **kioperálni.
  * *
  *Pontosan úgy történt, hogy párjával nézelődtek, vásároltak, de az utolsó
  boltba már nem ment **be vele a férje, hanem kinn akarta megvárni. Igen ám,
  de csak nem jött, csak nem jött a felesége, akkor el kezdte keresgélni a
  boltban, mellékhelyiségben, az egész bevásárlóközpontban, (gondolom a
  mobilját már rég nem vette fel…) stb., és mivel nem találta meg, hívta a
  rendőrséget. Azok azonnal jöttek kommandós csapattal, és meg is találták a
  feleségét, aki már a pincében egy helyiségben műtőasztalon feküdt, hasa
  felvágva, szervet még éppen nem távolítottak el belőle. A nő azóta is,
  több, mint két hete kómában fekszik.
  * *
  *Én nagyon hatása alatt vagyok. Azóta már a Sárkány Centerben is történt
  kettő hasonló eset, amit a rendőrségtől tudott meg a kolléganőm ismerőse.
  Ázsaiak csinálják az egészet.*
  * *
  *Ami számomra ebből alapvető tanulság:*
  * *- sehol (különösen Ázsia Center, Sárkány Center, de bármely nagy
  bevásárlóközpontban, különösen ázsiai érdekeltségűekben) nem szabad
  egyedülpróbafülkébe, mellékhelyiségbe sem, egyáltalán a boltba sem
  beengedni gyermekeinket, házastársunkat, vagy akivel épp együtt vagyunk, és
  magunkat
  sem,*
  * *- semmilyen kedvezőnek/ ártatlannak tűnő kedves ajánlat miatt
  sem
  szabad sehol sem a bolthelyiségből “mélyebbre” menni, (még a próbafülkébe
  sem, valószínű, hogy onnan, a tükör mögül rántják be valahova) illetve
  figyelni kell, hogy egyedül sehol se maradjon az ember az árusokkal, még az
  eladótérben sem.*
  * *
  *Kérlek Benneteket, hogy terjesszétek ezt, tehetetlenek vagyunk, de talán
  odafigyeléssel, ázsiai centerek/piacok/ stb. kerülésével megelőzhető a baj.
  Valószínű, hogy a fiatal felnőtt szervekre vadásznak a leginkább…*
  * *
  *Én sem hittem volna, ha nem ettől a kolléganőmtől hallom. Hírek mindig is
  voltak efelől (ez egyáltalán nem újdonság, ha megnézi vki az internetet,
  máris kiderül, hogy ez évek óta zajlik…(lsd google: “ázsiai
  szervkereskedők/ Ázsia center”), de az ember csak abszurd pletykának
  tekinti addig, amíg nem a közvetlen környezetében történik ez meg!!! ((( És
  persze érthetetlen, hogy miért nem tesz valamit a rendőrség!!!)))*

 32. sandro31 mondja:

  Épp az “agyátültetés” teszi az egészet hiteltelenné. Ez a baklövés buktatta le az egészet. Agyat sehol nem ültetnek át…
  A “leborotvált fej” előadója buktatta le az egész legendát… nem elég ügyes… homokszem került a gépezetbe… :)

 33. sandro31 mondja:

  Ez könnyen bizonyítható:
  Irjon végre olyan valaki, hogy “Velem történt meg”, a rendőrségi felejelentés másolatával beszkennelve. Kérjétek meg a rokonotok lányának a fiát, hogy ezt tegye meg… névvel, tel. számmal, és a feljelentés másolatával, esetleg a rendőrség erre vonatkozó válaszával.
  Ekkor hiteles.
  Ezek hiányában pedig hazugság.
  Eddig nagyon úgy néz ki, (ahogy többen írták is), üzleti érdek áll mögötte. Le akarják járatni ezen áruházakat, hogy ne látogassák sokan, ne legyen konkurencia.

 34. Jahno mondja:

  De jó ez az újabb marhaság. Azt ugye tudjátok, hogy egy átlag itteni fehér ember szerve nem passzol egy ázsiaiba? De még fehérbe sem. Akik szervre várnak, azok ismerik a procedúrát, nem egészen úgy működik, hogy valakiből kirámolunk egy csomó belsőséget, feltesszük a polcra, oszt jön a gazdag vevő, mindenki örül. Éeltkor, életvitel, testsúly, csomó egyéb tényező is számít, a vércsoportról nem is beszélve. Mellékesen nem túl sokáig bírják tárolni az ilyen dolgokart, elég hamar elő kell szedni a donort is, akibe belelapátolják.

  Fele sztori ott értelmetlen, hogy minek borotválják kopaszra aztán tartják az ajtó mögött megkötözve? Miért nem nyomnak bele egy altatót és takarítják el minél gyorsabban a környékről? Ha már a 20. ilyen sztori kering, akkor miért nem csinálják diszkrétebben? Itt sorban buknak le a csapóajtóba rántott, pincében felnyitott hassal fekvő áldozatok. No persze. mondjuk pénz biztos van, egy jó orvos csapatot és eg ykomoly steril műtőt nyilván meg lehet oldani a pinyóban, de akkor az úgy be lenne csukva, hogy ihajj.

  Tavalyi kommentekben marha jó, mikor eltűnt személyről van szó és rögtön kijön a kommandó. Mert az olyan. Első körben a rendőrség sem fog vele foglalkozni, sem itt, sem az Ázsia centerben. Az emberi elme ismét bebizonyította, hogy csak a világűrnek van valahol határa, butaság az végtelen.

 35. Shaddark mondja:

  Hát, ha teszem azt butikom lenne az Asia center környékén és az1K Ft.ér-t megvett cipőt 10K-ért árulnám engem zavarna hogy mellettem ugyanazt 5K-ért meg lehet venni.
  Mennének is a körlevelek ezerrel :)
  Szóval lehet rettegni, nehogy butiknyitásra adjam a fejem mert jajj a konkurenciának, na meg 1000* akkora lesz a körlevél forgalom is…

 36. Csabi mondja:

  Sziasztok!

  Érdekes ez a téma, tegnap egy kisebb vitába keveredtem emiatt.Van itt egy nagyon érdekes dolog!
  Az a szőke hölgy, akinek leborotválták a fejét, a kolléganő barátnőjének a testvére, vagy a testvérének a barátnője. (mindegy) 1. Honnan tudjuk, hogy szőke?
  2. Hogy-hogy nem hallott senki arról a cégről, ahol egy hölgynek több ezer közvetlen munkatársa van?
  Elvileg mindenkinek ott kellene dolgozni!
  A sajtó meg nem azért zárkózik el, hogy ne generáljon polgárháborút, hanem azért, mert ez egy állati tisztességtelen, lejárató üzleti magatartás a konkurencia részéről. Megjegyezném, a körleveleknek köszönhetően mindenki értesül róla, még sincs véres megtorlás!
  Sajnos az emberi butaság határtalan és nagyon sokan bedőlnek az ilyen hülyeségeknek anélkül, hogy utánanéznének! Ráadásul valamilyen oknál fogva kiírthatatlanul beég az agyukba és meggyőzhetetlenné válnak!
  Ugyanilyen, butaságot kihasználó dolgok az Ezo TV, az ördögűzők, szellemírtók, vízér vizsgálók, az ilyen témájú írások alkotói, akik súlyos pénzekkel szedik le hiszékeny áldozataikat!
  Én most, de csak most, teljesen ingyen megmondom mindenkinek, hogy nem kell otthon átrendezni a lakást, nem jár szellem, nem bújt bele az ördög. Ha valaki mégsem hisz nekem, írjon nyugodtan és mindennek meg tudom mondani az okát!

  Üdv!

 37. BigB mondja:

  Hát én is sokmindent hallottam, illetve olvastam erről, de gondolkodjunk józan paraszti ésszel.
  Ha ez így lenne, nem gondoljátok, hogy ilyen sok eset után már rég bezárták volna az Ázsia centert?

 38. BigB mondja:

  Ja és még valami: Minden ki mondja, hogy ő az ismerősétől hallotta, akinek pl.: a testvérének, a férjének az unokatestvérének, a lányának egy barátjával történt meg. -Én legalábbis ezt így hallottam. De érdekes
  módon amikor véletlenül valahol találkoztam az ismerősöm, testvérének, a férjének, az unokatestvérének, a lányával valami összejövetelen, ő azt mondta, hogy valaki mástól hallotta.
  Persze lehet, hogy igaz nem tudom nem is érdekel. Én nem voltam ott még soha, nem is járok oda.

 39. Ricsike mondja:

  Az ikszedik “de télleg így van,az ismerősöm bátyjának a barátnőjének a húga” sztorinál már tényleg felvisítottam…Elképzelem,ahogy az Asia Centerben eltűnik egy csaj és már írják is ki a következő csájníz kajáldában a coca-colás táblára,hogy “Frisz velösz lántota hámhusz”…

  Ami viszont tény,hogy nem tudhatjuk ki áll az egész Center mögött,és,hogy milyen befolyások vannak,valamint,hogy mik folynak…(Most az agyturkászástól eltekintve.)
  A kínaiakkal tényleg vigyázni kell,mert elég heves a vérmérsékletük,és leszarják,hogy épp megdöglesz-e…Igaz,ez nem a centerben történt,hanem a józsefvárosin,ott például szemtanúja voltam,ahogy 3 kínai szénné ver egy negyediket és ott hagyják a picsába…ki tudja mi lett vele?
  Ugyanígy józsefvárosi,pár kínai kártyázik…a tétek nem 500-asok,hanem 20.000-esek.De nem egy vagy kettő…kötegek.Rettentő pénzek.Valami gebasz volt és már ment is a buli.nem maradtunk ott mozizni…az egész hely kaotikussá vált.:D
  Másik,kínai kajálda hungária krt…Békésen hammolunk,mikor bejön 4 viszonylag nagyobb kínai forma,bőrkabát stb.Egyenest be a konyhába,ordibálás,sikítozás,és láttuk,ahogy módszeresen átrendezik az ott dolgozó fiúkat,lányokat.:)

  Na ezt most egy asia centerben 10×-esen kell elképzelni.Azt nem tudom elképzelni,hogy valakit a raktárban megszabadítanak a májától,de azt lazán,hogy,ha valaki valami olyat lát,amit épp nem szabadott volna,nem félnek kiosztani -jobb esetben- egy-két pofont…:)

 40. Kozlegeny mondja:

  Ez nem kamu!!! Nekem is van személyesen ilyen élményem! A lányommal bementem az ázsiába egy boltba. Ő bement a próbafülkébe és egy óra elteltével sem került elő. Igaz két percenként kiüvöltött:
  hogy akkor hozzak egy ugyan ilyet de kéket, egy számmal kisebbet, de nem abból hanem amit 10-l előbb próbált, de nem a csatos, hanem a gombos és tudod az ami piros de nem pirosat hanem zöldet…
  Aztán egy gyenge 75 perc után előkerült, volt haja és új ruhája…
  Ami nekem eltünt: a pénzem és az idegrendszerem… Kiműtöték menet közben…

 41. Szervusztok!

  Mindenki fél. A szerbek is félnek, most békültek ki US/IL/EU nyomásra a koszovói albánokkal, pedig ugye ott a muszlim “szabadságharcos” maffiózók a Sárga Házban 300 szerb foglyot, civil férfit, nőket, gyermekeket vágtak le és adták el a szerveiket átültetésre. Lady Cathrine Ashton azért mondott le a EU vizsgáló-főbiztosi tisztségéről, mert nem engedte az USA ezt az ügyet az ENSZ törvényszék elé vinni. Hashim Tachi fővezérük ellen nemzetközi elfogató-parancs volt érvényben ezen ügy miatt, de mégsem merték Ferihegyen letartóztatni a tranzitban.

  Miért félnek a szerbek annyira? – pedig Putyin elnök ígérte nekik, hogy ne dőljenek be az EU-nak, tartsanak ki még 15 évig, amíg Oroszország megerősödik és akkor Nagy-Szerbia visszaállítása keretében a pánszláv seregek méltó elégtételt vesznek az albánokon. Mindez az ígéret, meg a 24db orosz vadászrepülőgép belgrádi állomásoztatásának a putyini felajánlása nem volt elég – annyira rettegnek a szerbek a szerv-vágóktól és azok háttérhatalmi támogatóitól.

  Akik a világot irányítják, köztük a főbankárok és az ezer éves rejtett bölcsek, azoknak kellenek a csere-szervek minden áron – mert már úgy elrothadt a testük az okkult gonoszságtól, hogy a bölcsek köve sem tudja életben tartani őket.

  A pápák közben balgán butítják a jámbor népet, hogy a szervek felajánlása az ősi keresztény jelkép pelikán-madár önfeláldozásához hasonló – pedig valójában sátánizmus áll mögötte. Aki a Sátánt kiszolgálja, pl. az istentelen életmódot népszerűsítő tévésztárok kasztja, pl. a dallaszos Larry Hagman, kaphatott új májat – pedig a hivatalos szabályzat szerint az önhibás, agyukat-májukat szétivott véralkoholisták nem is kaphatnának. Dick Cheney, a háborúcsináló főgonosz USA alelnök is kapott új szívet 70 évesen – pedig mindig az a médiában az ideológia, hogy a szervátültetéssel ifjak, fiatal felnőttek élhetnek teljes értékű és hosszú életet, megcsaládosodhatnak! A pénz és befolyás, amit a gonoszt, Ozirisz képében Lucifert imádók birtokolnak, azonban mindent lehetővé tesz.

  Vagy, hogy volt itt, hazánkban tavalyelőtt az a kisfú (talán 4 éves), akit a szülők átmeneti anyagi nehézségeik miatt ideiglenesen állami gondozásba adtak, de ott állítólag rádőlt egy szekrény és állítólag agyhalott lett. A saját vér szerinti szüleit nem engedték a betegágyához, de még ablakon át látni sem, úgymond “bürokratikus” okokból, hanem sietve széjjel-trancsírozták alkatrésznek a kicsi testét. Iszonyú vérbűn ez az eset, egy második turáni átok – minden magyar orvost számonszednek érte ott fent, az Örök Bíró rettenetes ítélőszéke előtt, majd mikor a szent Arkangyalok az utolsó napra fújják a harsonát!

  Ami pedig a kínaikat illeti, ők az emberek közti viszonyok durvaságát és modortalanságát illetően még a zsidóknál is rosszabbak, ráadásul mivel olyan sokaságban vannak, az egyes ember életét a semminél is kevesebbre tartják. Ők népként bármilyen rosszra kaphatók, amint azt a zsidó-kommunizmus ideológiájának Mao Ce-Tung és bandája általi bevezetése és az abból eredő 70 millió halottjuk bizonyítja. Mit nekik pár magyart levágni, csak nagyobbra nőtt kutyák vagyunk szerintük. (A kínaiak nem tekintik értelmes embereknek a magyart, a népünk sajnálatos részegessége miatt.)

  Bizony igaz, ha kevesebbet káromkodnánk és italoznánk, nagyobb kegyelemben részesülnénk Odafentről és nem kellene ennyi minden miatt keresztényhez méltatlan félelemben élnünk.

  Áldás, békesség!

 42. Nemzet mondja:

  Ne szórakozzatok már egyházi faszságokkal(az egész egyház hazugság a hülyék mentsvára ,hogy úgyis segít valaki , de nem fog ha magadon nem segítesz).
  Na de ezek a rémhírek hazugságok szerintetek hova az annyukba nyílna a csapóajtó-.- mikor egy ekkora épületben egymáson vannak a boltok raktárak.. meg nem is ellenkeznek de ami a legviccesebb mikor ugye előhozták őket (egyből megjelentek a kommandósok meg FBI SWAT ..ahha ja..) megborotválva az eladót nem vették elő meg az épületüzemeltetőt a hozzátartozók nyomására? meg az hogy tényleg a istenfaszának a nővérének az unokaöccsével ezt csinálták..! Emberek kérlek ne legyetek már ennyire híszékenyek mert tényleg rossz világban élünk ,de azért az ilyeneket nem lehet sehogysem eltusolni..bármivel jöttök.
  Majd egyszer ah elmegyek Ázsiába néhány boltban megkeresem nektek a csapóajtókat és a borotvált hulláitokat , jó lesz? :)
  Na Szebb jövőt és fel a fejjel Magyarország!!!

 43. Kisfecske mondja:

  Kedveseim!
  100 éves sztori, de muszáj reagálnom. Az Asia centerben dolgoztam egy évig, és borzalmasan untat, hogy még mindig azt kérdezgetik a népek, hogy mertem bemenni dolgozni. Hát, köszönöm, jól, egész biztonságban éreztem magam a mindenhol cirkáló biztonságis kollégák között.
  Ha egy icipicit gondolkodik az ember, rájön, hogy az üzletek alatt a parkoló van. Szóval, ha netán tán lennének is csapóajtók, akkor nagyot lehet puffanni – egy Audi tetejére. Az lenne aztán a hír! A szomorú az, hogy még most, 2013-ban is képesek emberek telefonálni azzal a kérdéssel, hogy jujj, biztonságos-e az áruház. Ja, meg hogy lehet-e kapni kutyahúst. És embermájat. El kell, hogy keserítsek mindenkit: nem lehet.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑

Ezt olvastad már?

A belgrádi fantom legendája

Áprilisban érkezik a magyar mozikba az a film, mely a belgrádi fantom harminc évvel ezelőtti tündöklésének állít emléket. Figyelem: történetérzékeny...

Close