A neten napi szinten futunk bele olyan hírekbe, amelyekről talán sosem tudjuk meg, mi motiválta a létrejöttüket. És ez nem iskolázottság vagy tájékozottság kérdése, még ha bizonyos esetekben ezek segíthetnek is a felismerésben. Nincs ebben semmi szégyellni való, emberek vagyunk, a ránk jellemző gondolkodási hibákkal.

Ezek felismeréséhez nyújt napi segítséget az Urbanlegends.hu, amely oldalra 2004 óta több mint 2 ezer bejegyzést írtam. Senkit nem akarok megtéríteni: összegyűjtöm a józan ész és a tudomány álláspontját az embereket érdeklő kérdésekről – az értékelést pedig sokszor az olvasóra bízom.

Bár a cikkekben rendszeresen találkozhatsz hirdetésekkel, az ezekből befolyó összegek nem teszik lehetővé számomra, hogy csak ezzel foglalkozzam. A jövőben szeretném megadni az esélyét annak, hogy több időt fordíthassak az oldalra. Ha támogatod a munkám, azzal lehetővé teszed az oldal gyakoribb frissülését, további működését.

Támogasd az UL-t a Patreonon

Hozzájárulásod a Patreonon teheted meg, amely világszerte zenészek, írók, videósok tömegeinek segített álmuk valóra váltásában. A platformon gyors regisztráció után megadhatod, havonta mekkora összeget szánsz az Urbanlegends.hu támogatására. A felajánlást dollárban tudod megtenni, a beírt összegre pedig rájön még az áfa.

Választhatsz a három fix csomag közül (1 dollár, 5 dollár, 10 dollár), de szabadon is beírhatod, mennyivel támogatod az Urbanlegends.hu-t. Ezt az összeget innentől kezdve havonta leszedi majd a kártyádról a Patreon, egészen addig, amíg le nem mondasz az oldal további támogatásáról.

Fotó: Bernard Hermant / unsplash.com

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!