A videó lényege: nem az Elvarázsolt Kastélyból szabadult ki valaki, és nem is Walt Disney szelleme járkál a parkban, hanem minden bizonnyal egy műszaki hibáról van szó. A “szellem” jó eséllyel egy karbantartó munkás, akinek a megjelenése annak köszönhető, hogy a parkban ugyanarra a videokazettára vették az egymást követő napok nagyon izgalmas éjszakai eseményeit, és az egyik nap történései “átsugároztak” a másikra. Videójában Captain Disillusion az e teóriát támadó reddites hozzászólásokra is reagál.

Disneyland Ghost DEBUNK

Please consider supporting my videos on Patreon: http://patreon.com/CaptainDisillusionCaptain Disillusion is visited by a legendary icon as he attempts a tho…

A szkeptikus gondolkozást szórakoztató formában hirdető Captain Disillusion munkáira a YouTube-on vagy a Twitteren is feliratkozhatsz. Sokáig ez a nagyon ritka frissülés miatt tök felesleges volt, ez év elején azonban Captain Disillusion ígéretet tett arra, hogy havonta legalább egy videóval jelentkezik.

Update | Sokan figyeltek fel arra, hogy a Kapitány fenti videójában Mickey egérnek mellei voltak. Friss videójában a szerző elmeséli és megmutatja, ki játszotta el számára a karaktert.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!