Emlékeztek a lefotózott amerikai bűnözőre, akinek könnytetkós rabosító fotójáért odavoltak az amerikai nők? A héten elterjedt, hogy a férfi nemcsak a mémekben vált modellé (lásd a nyitóképet), hanem a Los Angeles-i Blaze Modelz 30 ezer dolláros igazi munkát ajánlott neki a divatszakmában. Aztán kiderült, hogy az egész csak alaptalan pletyka.

Magyarország elfoglalása is benne van az iraki szélsőségesek ötéves tervében – adták hírül a hét elején mindenfelé. Ha lennének is a szélsőséges szunnita szervezet bizonyos tagjainak ilyen elképzelései, az interneten több hónapja keringetett, most a szervezet ötéves terveként felkapott térkép szakértők szerint nem egy hivatalos terv.

Senki nem feszíti maszturbációt meggátoló keresztre alvó gyermekét, az erről szóló kamu hirdetés annak a paródiaoldalnak az agyszüleménye, amely korábban is viccelődött már antimaszturbációs terveivel.

maszturbacio

Gyorskajáldás, kínai éttermes furcsa és gusztustalan ételekkel kapcsolatban sok legenda ismert, a héten viszont egy newcastle-i nő esete futott körbe a neten, aki rántott papírtörlőt kapott egy KFC étteremben. A baleset még májusban történt, azóta az étterem elismerte hibáját, és bocsánatot kért vásárlójától.

Maradj távol a bevásárlóközpontoktól, ha nem akarsz terrorcselekmény áldozatává válniriogatják egymást különböző közösségi oldalakon a kenyai Nairobi lakosai. Senki nem tudja, honnan jönnek az egyszer az ENSZ, másszor az amerikai nagykövetség információira hivatkozó “értesülések”; a tettesek ugyanúgy lehetnek morbid humorú helyiek, mint a város működését megnyomorítani kívánó terroristák.

Az FTC nem szervezett nyereményjátékot, és nem adott át a Chelsea elleni mérkőzésre szóló jegyeket ilyen célra – tudatta a klub közleményben. A cáfolat előzménye az MTI szerint az, hogy “az elmúlt napokban ismeretlenek a közösségi médiában több oldalon is nyereményjátékot hirdettek olyan látszatot keltve, mintha ahhoz a Ferencvárosi Torna Clubnak bármilyen köze lenne”. A Facebook-bejegyzésekben azt ígérték, hogy emelt díjas SMS küldésével az FTC-Chelsea mérkőzésre belépőjegyekhez lehet jutni. A klub szerint “az FTC szurkolóit és szimpatizánsait szándékosan megtévesztik”.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!