A kormány figyel, agyunkba mászik, mérgez minket, betegségeket terjeszt és terrortámadásokat szervez saját népe ellen – többek között ezek a ma is népszerű elméletek szerepelnek a lap válogatásában.

Ezekhez pedig az alábbi példákat passzintja a szerző: az FBI COINTELPRO programját, a CIA ARTICHOKE projektjét, a prohibíciós időszak alatti állítólagos alkoholmérgezéseket, az Operation DEW, a Project SHAD és az Operation Big Buzz katonai tesztjét, a Kuba lejáratására irányuló Operation Northwoods tervezetét, valamint az újságírók befolyásolását célzó Operation Mockingbirdet.

Mivel ezt a bejegyzést csak afféle linkszemlének szántam, nem jártam utána az egyes projektek valóságtartalmának, ezt további érdeklődés esetén nektek kell megtennetek a fenti linkeken elindulva. A cikk alatti kommenteket azonban átfutottam, és egyáltalán nem lepett meg, hogy nagyon gyorsan megjelentek azok, akik az Operation Northwoods Kennedy által elutasított tervezetében azonnal a 9/11-ben való amerikai részvétel igazolását látták meg.

Fotó: sxc.hu

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!