9.500.000 Ft helyett 100 Ft: 3 nap 2 éjszaka 2 főre a washingtoni Fehér Házban az Amerikai Egyesült Államok elnökének vendégeként” – futott be a postafiókomba az egyik közösségi vásárlásokat szervező oldal április elsejei hírlevele. És ez csak egy volt a féltucat visszautasíthatatlan április elsejei ajánlat közül. Még szomorúbb, hogy az idézett bejegyzésre az első hozzászólás ez volt: “Hát ez nagyon jó : )))) Látom, humorban nincs hiány. : )

Az április elsejéket mindig szerettem, lehetett dolgozni, dőltek az alapanyagok. Az idén azonban gyorsan elzártam a netet, mert ami beömlött, az minden volt, csak nem vicces. Ahogyan azt a Techcrunch szerzője is megfogalmazta: az április elsejei viccelődésekben az a legrosszabb, hogy látnod kell, mennyire tragikusan humortalan mindenki.

És ez évről évre rosszabb: egyre több felületen hallathatjuk a hangunkat, egyre bátrabbak vagyunk. Pedig a poénkodás kevés embernek áll jól. Annyinak biztosan nem, mint amennyien azt gondolják, kötelező viccelődni ezen a napon.

Tegnapi bojkottommal viszont lemaradtam az igazán jó áprilisi tréfákról is. Ha ti láttatok valami jót, valakit megvicceltetek, esetleg fordítva, meséljétek el itt.

Fotó: sxc.hu

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!