A kép és a szöveg, ami a Facebookon hétfő óta terjed őrületes sebességgel:

A lány neve Katie Kirkpatrick, 21 éves. Mellette a férje, Nick, 23 éves. (1. kép)

Ez a kép az esküvőjük előtt készült 2005 Január 11-én.
Katie végső stádiumban lévő rákos beteg, aki órákat tölt a kemoterápián.

Itt Nick már várja, hogy elkészüljön a menyasszonya…(2. kép)

Dacolva a fájdalommal és egyes szerveinek leállásával, morfium segítségével Katie a legapróbb részletekig részt vett esküvőjének megtervezésében. Ruháját többször át kellett alakítani a folyamatos súlyvesztése miatt…

Katie a kerekesszékben hallgatja, amint férje barátai énekelnek neki… (4. kép)

Az esküvő közepén Katie-nek pihennie kell, hogy újra levegőt kapjon. A fájdalom nem engedi, hogy hosszabb ideig állva maradjon. (5. kép)

Katie az esküvője után 5 nappal meghalt. Látni egy törékeny nőt, amint menyasszonyi ruhába öltözik, mosollyal az arcán, el kell, hogy gondolkodtasson téged… a boldogság mindig elérhető közelben van, mindegy, hogy mennyi ideig tart is…

Élvezd az életet, és ne komplikáld túl. AZ ÉLET TÚL RÖVID.

Szeress határok nélkül… Nevess amikor csak kedved van… és soha ne hagyd abba a mosolygást…

Ne gondolkozz sokat, hanem csináld…

Katie Kirkpatrick története tíz éve, 2002 februárjában kezdődött, amikor egy rosszindulatú tumorra bukkantak az agyában – írja a Snopes.

Betegsége ellenére a lány nem hagyta abba tanulmányait, de aztán 2003-ban tüdejében is találtak egy operálhatatlan tumort. Katie-t azonban ez sem keserítette el, élte tovább életét, sőt 2005. január 15-én, 21 évesen összeházasodott iskolai szerelmével.

Öt nappal később hunyt el, esküvőjükről férje, Nick így nyilatkozott: “Csodálatos volt. Egy álom valóra válása. Ő volt minden idők legcsodálatosabb angyala…”

A megrázó esküvő képeivel illusztrált körlevél Katie apjának 2009-es halála után kezdett el masszívan terjedni az interneten – ő is rákban hunyt el.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!