A legenda a Snopes.com szerint igaz, de nem abban a formában, ahogy azt az emberek többsége ismeri. Ugyanis – bár ez a szóbeszédet csak népszerűbbé, kontrasztosabbá tette – nem a dobozon látható kisgyerek volt a későbbi pornósztár, hanem az őt tartó anyuka. (Egy másik legenda szerint a kisbaba Brooke Shields volt, de a Snopes szerint – bár ennek is van valóságalapja, hiszen a későbbi színésznő gyerekként feltűnt a termék reklámjaiban – ez sem igaz.)

Chambers, eredeti nevén Marilyn Ann Briggs pornókarrierje szinte véletlenül indult – írja az MTI. A zöld ablak mögött című filmért hihetetlenül magas, 25 ezer dolláros gázsit követelt, valamint százalékot a bevételek után, mert azt hitte, hogy a rendezők és a producerek elutasítják. Ezzel szemben elfogadták igényeit.

Chambers azzal is beírta magát a történelembe, hogy szereplője lett az első, fehér nő és fekete férfi (Johnny Keyes) közötti pornófilmjelenetnek. Ez abszolút tabunak számított akkoriban, alig néhány évvel a faji elkülönítés törvényen kívül helyezése után. Marilyn Chambers számos újítást vezetett be a pornóiparban: részt vett mindenféle csoportszexben, ő jelent meg először szilikonos, hatalmasra nagyított keblekkel, teljesen leborotvált szeméremdombbal és a nemi szervébe tűzött testékszerrel.

Fotó: sxc.hu

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!