A szöveg így szól:

“(Ezt írja ki mindenki az üzenőfalra!) Az UEFA állásfoglalásának értelmében, ha össze tudunk szedni 5000 aláírást, miszerint tiltakozunk a szerdai válogatott meccsen történt jogtalan kiállítás ellen, akkor utólag visszavonják Gera piros lapját, megadják a 11-est, eltörlik a 3 török gólt, és 1-0 arányban nekünk adják a meccset! Ha 5000 ember kiírja ezt az üzenőfalára, akkor az UEFA érvényes 5000 aláírásnak fogja tekinteni! A becsületünk a tét! Hajrá!)

Az mlsz.hu híradása szerint az UEFA pénteken valóban válaszolt Kisteleki István Platininek írott levelére. Ebből kiderül, hogy az UEFA vezetője kérte a fegyelmi bizottságot, hogy a kiállított játékost ne tiltsák el. Kisteleki csütörtökön azért fordult Platinihez, mert nehezményezte az isztambuli Eb-selejtező skót játékvezetőjének ténykedését és Gera Zoltán kiállítását.”

Nagyon naívnak kell lenni ahhoz, hogy azt gondoljuk: Platini vagy a bizottság árgus szemekkel figyeli a magyar közösségi weboldal üzenőfalát, várva az – azóta egyébként valószínűleg már rég posztolt – ötezredik üzenetet. Nincs mese, sajnos, rövid ideig tartott a magyar világbajnoki cím.

Fotó: sxc.hu

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!