A Fake Your Space oldal a MySpace, a Facebook és Consumating oldalak népszerűtlen tagjainak kínál bérelhető barátokat. Havi 99 centes előfizetésért heti 2 garantáltan pozitív üzenet jár, esetenként egy kis cyberflört a jó kinézetűnek mondott ismerősökkel. Hogy ki az, aki mindezekért fizetne, amikor könnyen létrehozhat magának bármennyi, az FYS otromba cicababáinál és izomtibijeinél életszagúbb profilt, amivel annyi üzenetet hagyhat magának, amennyit akar?

Talán nem is ez a lényeg, hanem a figyelemfelkeltés, mármint az oldalt üzemeltető cég részéről. Pár napja egyébként arról adtak hírt a témával korábban foglalkozó blogok, hogy az éppen csak elindított FYS-on csupán az volt olvasható: az URL eladó. Azóta újra megy a szájt, nekünk azonban egyetlen hölgyet sem sikerült a kosarunkba rakni – lehet, kihagytunk valamiféle előzetes regisztrációt, de hát azt sem találtunk sehol.

Persze akkor sem lepődnénk meg, ha kiderülne, az ötlet működőképes, és mégis lesz belőle valami. Hasonló szolgáltatással ígér a The Popularity Dialer weboldal is, amely segítségével egy előre meghatározott időpontban kamubeszélgetéseket bonyolíthatunk.

Fotó: pexels.com

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!