Az iwiw üzemeltetői blogján olvasható bejegyzés arról tudósít, hogy az oldalukkal kapcsolatos legfrissebb lánclevél szerint továbbküldés helyett érdemes gyűjtögetni a meghívókat, 10 után ugyanis a rendszer feloldja a korlátozást.

“Figyelem! A wiw megujulasa ota tapasztalhattatok, hogy vegre megint van meghivo! Viszont csak egy!!! Gephazkozeli forrasok allitasa szerint a tesztuzem alatt figyelni fogjak, hogy ki hany meghivot kuld el, ezert jol gondold meg, kinek kuldod! A legjobb, ha nem kuldesz egyaltalan, mert ha osszegyulik 10 meghivod, akkor a rendszer automatikusan feloldja a korlatozast, es onnantol fogva korlatlan mennyisegu meghivod lesz. Gyujtsd a meghivokat, es ne pazarold el oket, kesobb sokkal ertekesebbek lesznek!!!
Termeszetesen kuldd tovabb ezt az uzenetet minden ismerosodnek, lehetoleg rabeszelve oket, hogy passzoljak at a meghivojukat neked! Legyel te az elso, akinek osszegyulik a 10, es feloldjak a korlatozasat! Szoval, ne kuldd a meghivot, hanem gyujtsd oket! Ugyanitt meghivo elado, kikialtasi ar 1 euro, lehet licitalni! Ha mar 9 van neked, ne habozz!!”

A marci nevű blogger figyelmeztet: nem kell komolyan venni a legújabb spekulációt. Mindemellett a kereskedés a múlt pénteken kibocsátott meghívókkal már megindult: a Vatera aukciós szájton jelen pillanatban három ajánlat is található. Eutanasia 1000 forintos kikiáltási, 2000 forintos minimáláron, és 6000 forintos villámáron árulja meghívóját, de így is megéri, mert mind mondja: „soron és renden kívül kerülhetsz be egy olyan rendszerbe, ahova már már szinte lehetetlen”.

Az iwiw közösségi oldal üzemeltetői pénteken minden tagnak kiosztottak egy meghívási lehetőséget, azóta – a blogjukból származó infók szerint – 33101 új ember regisztrált a rendszerbe. Pénteken 13085 újonccal regisztrációs csúcsot, szombaton pedig 163181 userrel szombati látogató rekordot döntöttek.

A wiwes fiúk értik a dolgukat, tudják, hogyan kell jó vírusmarketinget csinálni, az adagolós meghívókiosztás nagyon jó fogás. Most már csak az kell, hogy a rendszer is bírja a strapát.

Fotó: sxc.hu

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!