Konspiráció sxc.hu

2012. október 17. szerda | Szerző: marinov

14

Nekem ez büdös + semmi sem a véletlen műve

Emlékeztek még a pár évvel ezelőtti “Nem vagyok az összeesküvés-elméletek híve” című bejegyzésemre? Most újabb leplezett teóriákat bányásztam elő az internet mélyéről.


2010-ben már megnéztem, milyen találatokat kapok, ha bepötyögöm a “Nem vagyok az összeesküvés-elméletek híve” félmondatot a Google-ba. Akkor bebizonyosodott, hogy az idézett mondatrész után többségében összeesküvések következnek, hiába is próbálják elrejteni a kifejezés használói. A héten megint eszembe jutott ez a bejegyzés, és futottam egy újabb kört. Az alábbiakban azt láthatjátok, milyen elméleteket próbáltak elrejteni ezzel a kifejezéssel az elmúlt egy évben.

Extra profit

Nem vagyok az összeesküvés-elméletek híve, de a különböző TV csatornák időjárás-jelentői próbálnak egymásra rálicitálni: na vajon ki mer több cm havat jósolni. Semmilyen következménnyel nem jár ugyanis, ha egy időjós téved. Viszont ezáltal több ember marad otthon a tv előtt –> nagyobb nézettség –> nagyobb reklámbevétel. Ráadásul az élelmiszer-boltok is érdekeltek lehetnek ebben a félrevezetésben, hisz ilyen jóslatok hatására megbolondulnak az emberek, és 2 heti élelmiszeradagot próbálnak felvásárolni azonnal, aztán pár nap alatt rájuk romlik a túl sok kaja, nem fér be a hűtőbe, és mehetnek újra vásárolni –> extra profit.”

Ekkor értettem meg igazán

“… nem vagyok az összeesküvés-elméletek híve, csupán azt hiszem el, hogy vannak összeesküvések. … néhány napja egyszerre csak tízpercenként érkeztek pornóküldemények e-mail címemre. … Három napig törtem a fejem, mit tegyek. „Karanténba” nem tudtam zárni az ezer címmel jelentkező feladót. Fenyegettem ugyan, hogy jobb lesz, ha abbahagyja, de nem tette. Néhány napja azután zseniális ötlet jutott az eszembe. Négy ilyen üzenetre ilyesmiket válaszoltam: „Kétségbe vagyok esve, hogy önök azt javasolják, minden zsidót le kell gyilkolni” (I am distressed that you suggest to kill all the Jews). Vagy: „Szörnyű dolognak tartom, hogy terrorcélpontnak tekintik a felső-manhattani zsinagógát” (I find it horrible that you want to make the synagogue in Upper Manhattan your terror target). Húsz percen belül csoda történt. A küldemények majdnem teljesen megszakadtak. … Ekkor értettem meg igazán azt, hogy egyrészt mekkora a zsidó terror a világon…”

Nekem ez büdös (komment)

“Valószínűnek tartom, hogy az USA frontálisan nem támadja meg Iránt, viszont kapóra jöhet nekik, hogy Izrael meg kakaskodik és USA-nak elég a háttérből segítenie az eseményeket és nem ők lesznek az agresszorok!
… Nekem túl egyszerre történik minden! Nem vagyok az összeesküvés elméletek híve, de nekem ez büdös!”

Valahogy gyanús (komment)

“Nekem valahogy gyanús a szakdolgozat (ami azért egészen más szint, mint egy tudományos dolgozat) hirtelen eltűnése. Bár nem vagyok az összeesküvés-elméletek híve, nem hiszem, hogy az UD Zrt.-hez hasonló szervezetek ne tudnák eltüntetni a szakdolgozatot, majd elkezdeni a balhét.”

„Jó buli” ez minden résztvevőnek (komment)

“… bár nem vagyok az összeesküvés-elméletek híve, azt gondolom, hogy a futballhuliganizmus Magyarországon a politika kezében van. Lásd 2006-os történések, „vezérszurkolók” meggazdagodása, tehetős „üzletemberré” válása… Lásd még, a mindenkori hatalom tehetetlenségnek nevezett semmittevése, maszatolása ez ügyben. Lásd még a rendőrségi biztosítások bizniszének kirobbanása. Szóval ‘jó buli’ ez minden résztvevőnek.”

Láttunk már csúfabb dolgokat is

“… a tüntetés első fél órájában 6-10 rendőr próbálta meg a vadakat távol tartani a dühös, de nem agresszív tömegtől, nem sok sikerrel. Eközben az Operaház környéke kettős rendőr sorfallal volt minden irányból körülvéve, és egészen a Deák térig lezárták az Andrássy utat és a szomszédos utcákat. Nem olyan nehéz meglátni ebben a BM szándékát, pláne, hogy nem is a Jobbik szervezte az ellentüntetőket. Viszont több fideszes vezetőt is meghívtak a facebookon az ellentüntetésre a lelkes szervezők. Nem vagyok az összeesküvés-elméletek híve, de Pintér Sándortól láttunk már csúfabb dolgokat is”.

Polgárháborút akarnak kirobbantani (komment)

A ceglédi események után még van pofája az Amnesty Internationalnak figyelmeztetni a ‘magyar’ kormányt, hogy minden eszközzel védjék meg a cigányokat! Nem vagyok az összeesküvés-elméletek híve, de mi ez a sorozatos nyugtalanítás, hergelés? Biztos a ‘szakszolgálatok’ provokációja, illetve játék a tűzzel. Nem kizárt, hogy polgárháborút akarnak kirobbantani a cigányok és a gádzsók között, mert a kornány lassan nem ura a gazdasági felfordulásnak és a TEK-be fektetett milliárdoknak valahol fialniok kell.

Nem újdonság

“Mondjuk az nem újdonság, hogy Anglia a szabadkőművesek kezében van, gyakoraltilag az a kisebb-nagyobb páholyok szülőhazája. Ott (ill usában) sokkal nyilvánvalóbb és hétköznapibb a szabadkőművesség jelenléte és hatalma mint felénk. Namost én nem vagyok az összeesküvés-elméletek híve de azért elképesztő és szokatlan, hogy ennyire a pofánkba toljanak valamit. Aki nézte megnyitót az láthatta, hogy az egész koreográfia az okkultizmusra épült”.

Szednek valamit

“Hát azért a Chelsea is ellen is kijött, tompák voltak. Nem sokszor jön ki, de néha igen. Am nem is értem, mert letámadnak mint a fene, mégsem fáradnak el. Érthetetlen. Nem vagyok az összeesküvés elméletek híve, de néha már elgondolkozok, hogy szednek-e valamit.”

Totális kontrollt akarnak kiépíteni

“… azt sem értem, hogy a 70 év feletti szüleimmel mit akarnak kezdeni, de még hányféle nyilvántartást akarnak készíteni? Nem vagyok az összeesküvés elméletek híve, de ezek totális kontrollt akarnak kiépíteni. Semmi közük a legtöbb kért adathoz.”

Semmi sem a véletlen műve (komment)

nem vagyok az összeesküvés elméletek híve, de ha belegondolunk, és szépen végigvezetjük akkor abszolúte logikus.. Ez egy láncrendszer… Mégpedig igen egyszerű… A sok buta ember, eszi az olcsó (íztelen, és számomra undorító) ételeket, hiszen nézd az ő szempontjukat, olcsó, nem kell vele sokat babrálni … Aztán ezzel szépen lerontjuk a szervezetünket, majd mi jön? Egyfelől a különböző betegségek, és a sok buta ember mit csinál először? Elkezdi szépen magát kúrálni.. Mert a sok idióta reklám is ezt sugalja, hogy véletelenül lse menj orvoshoz, ne is, majd itt ez a vénynélküli, gombásodás elleni krém, vagy ha megy a hasad akkkor hasfogó, ha meg nem, akkor meg hashajtó… stb.. Tehát már is megvan, hogy minek kellenek gyógyszerek.. Na már most a sok hulladék ételtől valóban szenved a testünk, és ez például a bőrünkön is meglátszik.. Nagymamámon szinte soha nem volt pattanás.. Édesanyámon pedig még most is, 48 évesen is vannak néha….. Tiszta röhej, de a mai ételek ezt okozzák… Ezután hova nyúl az ember? A szépségiparhoz, ilyen krém, olyan krém, amolyan krém… Na már most ez első év orvosi egyetemen már vesszük, hogy a krémek mechanizmusa, lebutítva, dióhéjban úgy működik, mint egy szivacs..  … Na már most ha vki bekencézi magát, akkor az olyan anyagokat tartalmaz, mint pl glicerin, ami a vizet vonzza magához, tehát belekerül ebbe a szivacsba a sokk olcsó kencefice, és ezáltal a vizet magához szívja, innen-onnan, és meg is tartja egy ideig.. Ám mivel az nem ‘természetes’ anyaga a szervezetnek a sok krém, idővel elszállítódik, lebomlik a szervezetünkben, ergo a szivacs megint összeesik.. Na már most megint bekened szépen magad, és ezt eljátszod végtleenszer. Ezzel viszont csupán azt érjük el, hogy ezt a kis szivacsot annyira megterheljük, hogy egyszerűen tönkre megy, sokkal de sokkal hamarabb, a hírtelen, és nem akaratlagos, természetes vízmegtartásra kötelezettsége végett… … Ezért van annyi gyógyszertár, kajálda, és tele a boltok polcai olcsó, és (undorító) gyorsan elkészíthető ‘ételekkel’… Hidd el, ebben több tudaatosság van mint gondolnánk….:)) A világon semmi sem a véletlen műve, semmi sem alakul vagy van úgy, csak mert…..:) Pláne ott nem ahol komoly pénzekről beszélünk..

Tudatosan játszik a kilépésre és a csődre

Nem vagyok az összeesküvés elméletek híve, de van egy olyan gyanúm, hogy ez a brancs tudatosan játszik a kilépésre és a csődre. És ez csak erősödött bennem az alábbi videót megnézve. www.youtube.com/watch?v=QAwTxfPh_zs

Fotó: sxc.hu


Ha tetszett a bejegyzés, lájkold az oldalt a Facebookon!

Hírlevél + Médiaajánlat
14 hozzászólás ehhez: Nekem ez büdös + semmi sem a véletlen műve

 1. Para says:

  Ez még csak a jéghegy csúcsa…
  ( https://www.facebook.com/titkolthirek?fref=ts ezen az ildalon senki se az összeesküvések híve :D )

 2. Gallicus Kazaiensis says:

  Ez nem összeesküvés, hanem fejlemény. Úgy kezdődött, mint egy rákos sejt fékezetlen burjánzása. Mikor áttétessé válik, máris úgy tűnik, hogy összeesküvés – pedig spontán módon nőtt olyanná. Minden versenynek van győztese, ám mkikor a győztes egyedül marad, maga is belepusztul. Az összeesküvőnek is ez a végső sorsa – elpusztítja önnön létalapját, csak ki kell várni. Ha az alap nem tér magához, a kór leküzdhetetlen. (De: az EMBER állítólag értelmes tud lenni – térjen hát észhez!)

 3. hektor says:

  Mindkét oldalról kellene szemezgetni, nem csak egy oldalt olvasni, és akkor lenne egy objektív képed a dologról, részleteket kiragadsz akkor persze, hogy netto faszságnak tünnek a dolgok.

 4. marinov says:

  Kedves Hektor! Mit értesz “oldalak” alatt? Az idézetek nagy része egyébként szinte teljes, ahol rövidítettem, ott csak az olvashatóság érdekében avatkoztam közbe. A teljes környezetet megkaphatja mindenki a linkekre kattintva.

 5. hektor says:

  Én csak azt mondom, hogy mindent úgynevezett “összeesküvést” élből elutasítani pont ugyanakkora hülyeség, mint mindet elhinni.

 6. marinov says:

  De tegnap nem ezt írtad :) Hol látod egyébként a fentiekből, hogy én minden összeesküvést “élből elutasítok”?

 7. bio says:

  Az lenne az igazi, ha végre egyszer valaki úgy kezdené, hogy “Én az összeesküvés-elméletek híve vagyok…”

  bio

 8. marinov says:

  nem tudunk olyat kitalálni, ami már ne létezne vhol: http://bit.ly/R624CW

 9. BadGuy says:

  A pornóspames kifejezetten tetszik. :D

 10. Emerson says:

  Az összeesküvés-elméletek ugyanarról a tőről fakadnak, mint a vallások és különböző hiedelmek, babonák. Az ember szeretné hinni, hogy ő különleges, a hedonizmusnál magasabb célja van az életben, okkal született meg és még ha negatív jövő is köszönt az emberiségre, neki akkor is különleges(ebb) szerepet szánt a sors, mint a többieknek. A saját egója játszik az emberrel. Elvégre ki ne szeretne legbelül különleges lenni, kiemelkedni a nagy 7 milliárdból?

  Ehhez pedig már az idők kezdete óta a legegyszerűbb és leggyorsabb megoldás a hit volt. Mert hinni nem kerül semmibe, bárhol, bármikor ingyen lehet gyakorolni, különösebb energiabefektetés nélkül. Ennél a gondolkodás és a megmozdulás is sokkal megerőltetőbb.

 11. xezs says:

  Emerson: Egyetértek. Ehhez vegyük még hozzá a viszonylagos nyugalomban élő, magát totálisan szarráunó nyugati kultúrákat (Magyarországot is ide sorolom) és akkor megvan, hogy miért van ennyi összeesküvés-elmélet. Harmadennyi sem lenne, ha kint élnénk valami prérin, ahol minden nap az oroszlán elől kellene futni. Ott nem lenne idő ilyen baromságokra.

 12. hron84 says:

  @xezs ott ilyesmi lenne:

  “Nem vagyok az osszeeskuves-elmeletek hive, de a szomszed torzs biztos oroszlanokat tenyeszt, mert ennyi oroszlan magatol nem terem meg a prerin”

 13. igortalok says:

  Mi az összeesküvés-elméletek hívei vagyunk:
  http://konteo.blogrepublik.eu/

 14. Szuztea says:

  Jók is azok a kis konteo cuccok, boldog délutánokat tud szerezni

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to Top ↑

Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ. A honlapra látogatva beleegyezel alkalmazásukba. További információ.

A süti (cookie) egy kis adatcsomag, amely jó pár online szolgáltatás működéséhez elengedhetetlen. Ennek segítségével jegyzi meg például a szájt az előző hozzászólásod során használt nicknevedet (és így adataidat nem kell újra beírnod), de a sütik révén számlál látogatókat a Google Analytics szolgáltatása is. A sütiket bármikor törölheted gépedről, vagy beállíthatod a tiltásukat. Így persze a szájt működése nem lesz teljes értékű. Az Elfogadom gombra kattintva hozzájárulsz a sütik alkalmazásához.

Bezárom