New Update from facebook. Now you can check who visited your profile. check here ——–>>>FAŒBOOK PROFILE VIEWER ®<<<” – áll a Sophos blogja által idézett üzenőfali bejegyzésben, amire kattintva egy alkalmazás engedélyezésére kérnek minket.

Az ígéretből persze most sem lesz semmi, a forgatókönyv az engedély megadását követően a szokásos módon alakul: az alkalmazás kiposztolja az üzenetet falunkra, hogy ismerőseinket is becsalja.

Ha bedőltél az átverésnek, töröld a faladról az akaratodon kívül kirakott üzenetet, vond vissza az alkalmazástól a falra írási jogot, majd jelöld be spamként – ajánlja a Sophos bloggere.