Az átverésekkel, városi legendákkal és dezinformációval foglalkozó Urbanlegends.hu egy egyszemélyes szerelemprojekt. Az oldalra 2004 óta több mint 2 ezer bejegyzést írtam, ami több mint 20 millió letöltést eredményezett. Bár a cikkekben rendszeresen találkozhatsz hirdetésekkel, a szájt működtetéséből befolyó összegek nem teszik lehetővé számomra, hogy csak ezzel foglalkozzam.

A jövőben ezen szeretnék változtatni, legalábbis megadni az esélyét annak, hogy több időt fordíthassak az oldalra. Amihez most a te támogatásod kérem.

Mivel továbbra sem szeretnék semmilyen tartalmat fizetős fal mögé rejteni, a támogatóknak nem tudok plusz cikkeket, videókat vagy tutorialokat ígérni. Ha támogatod a munkám, azzal nem ajándékokra fizetsz elő, hanem lehetővé teszed az oldal gyakoribb frissülését, további működését.

Arra kérlek tehát, ha fontos számodra a kamuhírek elleni küzdelem, a kritikai gondolkodás fejlesztése vagy a látókör szélesítése, támogasd a munkám havonta egy kávé, egy magazin vagy egy könyv árával.

Így támogathatod az Urbanlegends.hu-t

Pénzbeli hozzájárulásod a Patreon platformján teheted meg, amely világszerte zenészek, írók, videósok tömegeinek segített abban, hogy közönségük támogatásával valóra váltsák álmukat. Ennek a platformnak a segítségével készíti videóit például az általam is sokat emlegetett nagy kedvenc, Captain Disillusion is.

A Patreonon egy gyors regisztráció után megadhatod, havonta mekkora összeget szánsz az Urbanlegends.hu támogatására. A felajánlást dollárban tudod megtenni, a beírt összegre pedig rájön még az áfa, amit fizetéskor fel is tüntetnek majd. Választhatsz a három fix csomag közül, de szabadon is beírhatod, mennyivel támogatod az Urbanlegends.hu-t. Ezt az összeget innentől kezdve havonta leszedi majd a kártyádról a Patreon, egészen addig, amíg le nem mondasz az oldal további támogatásáról.

Mi ezzel a célom? És mit tudok ígérni?

Elsősorban azt szeretném biztosítani, hogy több időt szentelhessek az oldalnak, és minél kevesebb témát kelljen félretennem más munkáim miatt. Hosszú távon pedig nyitva hagyom a lehetőségét annak, hogy az oldalról eltűnjenek a zavaró – egész képernyőre felugró, magától elinduló, stb. – hirdetések, vagy hogy a szájt új szerzőkkel és formátumokkal bővüljön.

Köszönöm a figyelmet és a bizalmat!
Marinov Iván

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!