Volt már furcsa napszemüvegű és öltözékű időutazó egy 1940-es hídavatáson. Aztán egy mobiltelefonáló alak egy 1928-as Chaplin-filmben. Majd egy szintén mobilozó nő egy 1870-es fényképen.

Most pedig itt van Mike Tyson és Peter McNeeley 1995-ös Las Vegas-i meccse, amelyen a díszvendégek között valaki okosmobillal készít fényképeket. Egy olyan készülékkel, amilyenhez még csak hasonló mobil sem volt 2000 előtt.

Unexplained Time Traveller Seen at Mike Tyson Fight!!!

1995 fight between Mike Tyson and Peter McNeeley in Las Vegas. Someone in the crowd is seen taking a picture from what appears to a smart phone device, or a …

A felfedezésről készített két és fél perces felvétel ugyan már 2015 szeptembere óta fent van a YouTube-on, a kommentek szerint az elmúlt hetekre érett be igazán. És hogy minek köszönhetjük jelen esetben az időutazó hatást?

A felvétel gyenge minősége ugyan nem segíti a pontos beazonosítást, korhű jelöltek a videóban látható készülékre azért vannak – a Snopes gyűjtése szerint a Casio QV-10A és a Logitech Fotoman nevű készüléke egyaránt esélyes lehet a címre. Vagy valami más, amit ők nem találtak meg – vagy nem kapott helyet – ebben a digikamera-archívumban.

kamera

További időutazós legendákról ebben a cikkben olvashattok.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!