Válaszadásunkig ilyen eset nem jutott a Budapesti Rendőr-főkapitányság tudomására” – kaptam a választ szerda délután a rendőrségtől arra a kérdésre, van-e valóságalapja a lenti körlevélnek, amelyet a cikk megírásának pillanatában több mint 12 ezren osztottak meg már a Facebookon.

“Sziasztok!
Egy szörnyűséget szeretnék elmesélni. Pénteken az egyik kollégám az Alee-nál a Leroy teraszán üldögélt a feleségével és a kisfia ott játszott előttük a vízesésénél meg a nagy díszköveknél. Egyszercsak odament hozzá egy nő és elkezdett vele beszélgetni. Egy idő után leültek a padra. A srác folyamatosan figyelte őket, amikor érzékelte, hogy a kisfia kényelmetlennek érzi a szitut és a néni nem hagyja elmenni, odament, szólt a nőnek, hogy hagyja békén és elvitte a kicsit. A dolog itt lett fura, mert a kissrác azt mesélte az apjának, hogy a néni “olyan furcsa volt”. Olyanokat mondott, hogy maradjon csendben, nagyon jó lesz majd neki ott ahova mennek.
Na a kollegám, aki amúgy 120kg ekkor pattant fel és ment a nő után. Elkapta, ott tartotta és kihívta a rendőrséget. A pénteki és a mai napot is bent töltötték, kiderült hogy a nő valami bűnszövetkezethez tartozik és a gyerekeket szervdonornak, vagy rendelésre, gyermektelen külföldi pároknak rabolják össze.
Baszki ha nem itt történik a szomszédban, és nem az apától hallom a sztorit el sem hiszem. Ott lakunk egy köpésre. Rendszeresen megyünk mi is a Leroyba. Ott játszanak a srácok az Allee meletti játszótéren. Minden hétvégén az Allee-ban vagyunk. Sírógörcs kerülget amióta hallottam.
Nem hiszem el, hogy ilyen van! Nagyon figyeljetek a gyerekekre és egy pillanatra se engedjétek, hogy idegenekkel szóba álljanak!”

Fotó: sxc.hu

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!