Fényes nappal ragadott meg két, fekete furgonos férfi egy fiatal lányt Szegeden. Két piaci árus sietett a segítségére, így szabadult meg tőlük – írta csütörtök reggel a Délmagyar.hu.

Az anya által a Facebookon előadott történet szerint a piaci nagycsarnok és a gyógyszertár közötti parkolórésznél három férfi ment oda a lányhoz azzal, hogy fekete furgonjukban olcsó ruhák vannak. Miután a lány nem mutatott érdeklődést az áru iránt, az idegenek rángatni kezdték. Segítségért kiabált, és végül csak két piaci árus közbelépésének köszönhetően menekült meg.

A lap szerint az esetet az anyuka másnap elmesélte az iskolában, ami után az igazgató feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrök többször is kihallgatták a lányt, a Csongrád megyei Rendőr-Főkapitányság pedig nyomozást rendelt el ismeretlen tettesek ellen.

Egy rendőrségi forrás csütörtök délután a hvg.hu-val azt közölte: átnézték a piac térfigyelő kameráinak felvételeit, de azon semmi olyasmi nem látszik, amiről a lány beszámolt. A lap szerint valójában úgy haladt át a piac területén, hogy senki nem támadta meg.

Update | A rendőrség péntek délutáni közleménye szerint nemcsak a kamerák nem mutattak semmilyen támadást, hanem kihallgatásán végül a lány is elismerte, hogy sérelmére nem követtek el bűncselekményt.

Fotó: sxc.hu

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!