Breaking! Az orbáni diktatúra már a LOTTÓ játékkal is csal. Május végén ugyanis elvitték minden idők második legnagyobb Ötöslottó nyereményét, a több mint 5 milliárd forintot. Csakhogy a lottóhúzás eredményei 2015. május 30-án szombaton este, pontosan 18 óra 45-kor kerültek fel a Pénzcentrum internetes portálra, viszont az utolsó lottószám kihúzására csak 19 óra 18 perckor került sor. Szóval Orbánék a föld- és trafik-mutyi után imár a lottó-mutyiban is érdekeltek… és előre tudják a nyertes számokat. Szánalmas, mohó, gátlástalan rablóbanda!” – írja az Izraelben élő Dániel Péter a Facebookon.

De nem ő volt az első, aki észrevette a “csalást”, ő csak a konteó orbánizálásáért felelős. Az Ellenállás Jogunk és Kötelességünk facebookos csoport már Dániel előtt 10 órával kitette oldalára a vádat, ÍGY CSALNAK A LOTTÓVAL??? felkiáltással.

A Cink.hu mindenesetre megkereste a Pénzcentrumot, akiktől megtudták: “a cikk egyfajta percről-perce közvetítés volt, mint minden héten, ezt most tényleg 18:54-kor rakták ki, aztán, ahogy elkezdődött a lottósorsolás, sorra frissítették a Joker számaival, majd egyenként az ötös nyerőszámaival.”

Azóta a Pénzcentrum is kiadott egy cikket a témában, amiben megismétlik a Cink.hu-nak mondottakat.

Kedvenc facebookos kommentem: “Ha ez tényleg így van akkor már reménytelen minden”. (Lásd még: Mennyi az esélyünk a lottóötösre?)

Update | A Hírcsárda egy “exkluzív interjúval” parodizálta ki az esetet.

Fotó: fortepan.hu

 

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!