A hír szerint a 61 éves színész kiakadt valamin forgatás közben, és csúnyán lerendezte kollégáit.

“Én próbálnék színészkedni, ez a f*** meg egyszerűen besétál a jelenetbe. Nem tudok elkezdeni egy mondatot sem amíg Dopey, a f*** elkezd suttogni valamit a füledbe, és onnantól nem is figyelsz rám. Nekem csak ne Dennisezz vissza, basszus, próbálnám végezni a munkámat. Én profi vagyok! Ez meg a legrosszabb forgatás, amin valaha voltam. Lósz**! Itt van ez a néhány ki*** zombi, akiket bámulnom kell, és van néhány nyomorult, akik meg engem bámulnak. Kib*** idegesítő! Sz** az egész! Bekaphatjátok!” – közölte az üvöltözés levonatát például a neon.hu. Igaz, megjegyezték, voltak, akik a jelenet megrendezettségére gyanakodtak, mások meg Jimmy Kimmel kezét látták meg a dologban (ő persze tagadott).

DENNIS QUAID FREAK OUT

Dennis Quaid freaks out and storms off setWatch the full video here:https://www.youtube.com/watch?v=OXLPK5JKni4

Aztán rövidesen kiderült, előbbieknek volt igazuk: a vírusszerűen terjedő videó mögött a Funny or Die nevű humorszájt áll. Azóta ki is került a mű az oldalra. Nagyon vicces, főleg ha előtte megnézitek a fenti videót is.

Dennis Quaids On Set Freak Out: The Full Video

Subscribe now: http://www.youtube.com/subscription_center?add_user=funnyordie The truth behind Dennis Quaid’s infamous on-set meltdown is finally revealed.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!