Nyilvános bocsánatkérést várunk Habony Árpádtól! – kezdődik a Demokratikus Koalíció szombat délutáni közleménye, amelyet egy facebookos kommentnek szentelnek. Ebben “Habony Árpád kormány-közeli vállalkozó és állítólagos miniszterelnöki tanácsadó” beszél a csepeli emberekről, akikkel összefüggésben “a szavazás helyett a kocsmába menetelt és az alkoholról való leszokást ajánlgatja”.

A Borka-Szász Tamás önkormányzati képviselő által jegyzett közlemény apró szépséghibája, hogy az idézett Habony Facebook-oldal kamu, vagyis ahogy az impresszumában olvasható: fan page. Ráadásul az adott komment sem friss, hanem februári, és korábban már a fullank.com oldal is bedőlt neki.

A facebookos oldal ismeretlen kezelője egyébként nem rest felvenni a harcot beszólóival, az őt tanulatlan tuskónak tituláló hozzászólójának egy alkalommal például ezt válaszolta: “a te mély torkozásod biztos sokan igénybe veszik, ha itt is csak ez jut az eszedbe. Attól még hogy itt reklámozod magad, én biztos nem veszlek igénybe, ne álmodozz.”

A párt weboldaláról azóta leszedte a közleményt. A 404-es oldal magyarítása azért nem ártana.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!