A világszerte azonos alapkérdések – az el nem rohadó mekis szendvics, a különféle cikkekben megénekelt oroszországi kivonulás és a reklámfotók készítése – mellett találni pár helyi érdekességet is. Nem tudom, ezek mind valós fogyasztók valós megkereséseire adott válaszok-e, és ha igen, mennyire volt komoly az érdeklődés, de nem irigylem a cég kommunikációját végző ügynökség azon alkalmazottját, akinek például az alábbi kérdésekre kellett szmájlik közepette válaszolnia.

– Miért van az ételekben marhaszem?

Nincs az ételeinkben marhaszem, és nem is tervezünk marhaszemet tartalmazó terméket bevezetni.

– Miért nincs Spéter Erzsébetről vagy Gábor Zsazsáról elnevezett termék a kínálatban? (Lásd még: Mikor lesz McViktor?)

Már kétszer rendeztük meg az “Én hamburgerem” versenyt, amelynek lényege, hogy Te magad alkothatsz meg egy szendvicset, saját ízlésednek megfelelően. Sok ember élt ezzel a lehetőséggel, a három legjobb burger pedig felkerült étlapunkra, s így mindenki megkóstolhatta őket. Arra buzdítunk, hogy a következő hamburgertervező versenyen Te is indulj el és tervezd meg a Spéter Erzsébet vagy a Gábor Zsazsa szendvicset!

– Miért nem eszi meg a kutyám a mekis ételek bármelyikét?

Mi emberek számára készítünk ételeket. A kutyád ízlését nem ismerjük, talán ő tudná megmondani neked, mit szeret, ha tudna beszélni. :-)

– A sajtban igaz van tojás?

A sajtok tejtermékek, nem tartalmaznak tojást. :-)

– Hogy vágjátok a hagymát rizs méretűre? Van aki ezt faragja, vagy mi??

A hagymát nem az éttermeinkben vágjuk össze, hanem beszállítóink feldolgozóüzemeiben darabolják össze, erre kialakított gépekkel.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!