A 19 éves Therese is meg akarta csinálni a maga jeges vizes kihívását. Bemutatkozott, felsorolta az általa kihívottak nevét, majd maga mellé hívott egy kislányt, és felkészült a jeges vízre. Aztán az egész kádat a nyakába kapta.

ALS Ice Bucket Challenge FAIL

For licensing/usage please contact: licensing(at)jukinmediadotcomHey everyone! The little girl and I are both OKAY! The bucket did hit the little girl on the…

Szerencsére nem halt bele a mutatványba, és maradandó sérülései sem lettek, így idővel feltöltötte a balszerencsés videót. Ami természetesen azonnal sláger lett a neten, mára több mint 2,4 milliónyian megnézték – nem csoda, ha Therese azóta lépéseket tett a levédetésére.

Aztán egyszer csak arra lett figyelmes, hogy története önálló életre kelt, elsősorban egy kamuhíreket közlő oldal cikkének köszönhetően, amely Theresét egy Mississippi tininek nevezve a lány haláláról tudósított. A videó alatt hamarosan megjelentek a részvétnyilvánító hozzászólások, többen pedig az ALS-kihívás betiltását indítványozták.

A The Intersect blog szerzője szerint az ominózus kamucikkben azóta kicserélték a lány videóját valaki máséra, ettől függetlenül az anyag változatlanul kapja a lájkezreket az olvasóktól, Theresének pedig meg kellett válaszolnia néhány aggódó ismerős telefonhívását.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!