Elkaszálták a Trónok harcát – terjedt a hír a Facebookon a hét elején. Biztonsági szakértők szerint azonban nem érdemes kattintani a cikkre, mert csak egy fertőző program telepítésére próbálnak rávenni minket. A népszerű sorozat pedig egészen biztosan marad, amíg ilyen jól fut a szekere.

Nem omlott össze a párizsi Pont des Arts híd a szerelmesek lakatjai alatt, se részben, se teljes egészében – hiába állították több helyen is. Mindössze egy kerítésdarab esett le a lakatok súlya alatt, a híd korlátja – vagy szerkezete – nem sérült. A Pont des Arts-ot ettől függetlenül rövid időre lezárták, és csak azután nyitották meg újra a gyalogosok előtt, miután a kerítésrészt pótolták.

Egy emberként ünnepelte a tudományos sajtó a bejelentést, miszerint egy csetrobot átment a híres Turing-teszten, azaz gépként sikerült elhitetnie emberekkel, hogy valójában nem is gép. A bejelentést követően azonban többen is szégyenletes csalást kiáltottak.

Egy interkontinentális ballisztikus rakéta egy darabját sodorta az árvíz egy szibériai faluban. A világot bejárt hír igaz, de abban a formában, ahogy végigment a neten, a valóságosnál sokkal félelmetesebben hangzik. 

Se ufóinvázió, se vírusmarketing, se kémtevékenység, se titkos kísérlet – egy olasz blogger szerint a Google zürichi irodája felelős azért a több tízezer videóért, ami hónapokon át lázban tartotta a netezőket. A Google előbb utalásokkal, később közleményben ismerte el érintettségét.

Percekig röhögtem, miután megláttam a hét elején ezt a kamuhalált, amit egy német amatőr focicsapat edzője virított egy kispad melletti lökdösődés során. A legjobb, hogy a halál beállta utáni második másodpercben már újra az ellenfél edzőjének nyakán van.

Amateur football at its best

Relegation 2014 – Alemannia Haibach vs Viktoria Kahl, GermanyFor licensing inquiries feel free to contact me directly.

Ezen a héten Dwayne Johnsont, Tracy Morgant és Sylvester Stallonét temették el idő előtt, illetve amatőr Photoshop-huszároknak köszönhetően borotvát kapott a brazil David Luiz balázspalis frizurája is.

Bár még fotójuk is volt hozzá az átverőknek, nem pokémonos repülővel érkeztek a focivébére a japán válogatott tagjai.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!