A cikk szerint Paul Walker halálos balesete és temetése csak színjáték volt, valójában a színész csak el akart tűnni a hírnév és a csillogás elől.

Ezt nem tehette meg nyilvánosan – mivel szerződéseket irt alá s nagy kártérítést kellet volna fizessen ha felmondja azokat – így sokkal gazdaságosabb volt egy totálkáros porchét felgyújtani“.

– olvasható a cikkben.

Kamuhír egy kamuoldalról

A viszonylag új, de termékeny szájt – amely az elmúlt napokban olyan cikkekkel riogatott, miszerint 10 millió izraeli lakos költözik Budára vagy hogy jön az alkoholtilalom – láblécében azonban ez olvasható:

Az oldal teljes tartalma fiktív, nem valós – nem célunk senki lejáratása vagy rémhír terjesztése, nem vállalunk felelősséget a cikkeink miatt“.

Boncolás után

Az autós üldözéses sorozat, a Halálos iramban (Fast & Furious) sztárjaként ismert színész 2013 novemberének legvégén szenvedett halálos autóbalesetet. A 40 éves hollywoodi színész utas volt barátja, Roger Rodas 2005-ös Porsche Carrera GT-jében.

A boncolási jegyzőkönyv szerint Walker a balesetben elszenvedett sérüléseibe – köztük égési sérülésekbe – halt bele, vagyis a becsapódás és az autó kigyulladása együttesen vezetett a tragédiához – írja a hvg.hu.

Csak kipróbálták az autót: Paul Walker utolsó útja

Meghalt a „Halálos iramban” című film főszereplője. Paul Walker autóbalesetben vesztette életét. A színész Los Angeles közelében próbált ki egy sportautót a …

Update | Az egy hónappal később közzétett teljes boncolási jegyzőkönyvből az is kiderült, hogy se Paul Walker, se az autót vezető barátja nem fogyasztott alkoholt és drogot a tragédia előtt. Szakvélemények szerint a Porsche feltehetően 100 mérföldes sebességnél is gyorsabban haladt a baleset idejében.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!