A befolyásos politikusokból, pénzügyi szakemberekből és bankárokból álló zárt körű társaság, a Bilderberg-csoport a hétvégén az angliai Watfordban tartotta idei konferenciáját. A csoport összejöveteleiről soha nem közölnek részleteket, emiatt sokan azzal gyanúsítják a társaságot, hogy a zárt ajtók mögött intrikálás folyik, és a gyűléseken titokban döntenek a világ sorsáról – számolt be az MTI a találkozóról.

A megbeszélés apropóján a BBC vendégül látta Alex Jones összeesküvéselmélet-pápát, akinek jövedelmező tevékenységéről korábban az Urbanlegends.hu-n is beszámoltam. Jones-nak évek óta minden messziről bűzlik, legyen szó a Columbia űrsikló balesetéről, a homoszexualitás szándékos, kormány általi terjesztéséről (hogy visszaszorítsák a gyermekszületéseket), vagy éppen az elmúlt évek lövöldözéseiről és terrortámadásairól (mind titkos amerikai beavatkozás, ami az országot egy náci és fegyveres berendezkedés felé segíti).

Jones most is hozta a formáját, nem nagyon hagyta beszélgetőtársait szóhoz jutni, sőt az interjú végére teljesen felszívta magát, és már lelőni sem lehetett. A műsorvezetőnek így Jones óbégatása közben kellett elbúcsúznia, miután leidiótázta az élete legrosszabb interjúalanyának nevezett férfit.

via: Gawker

Update: azóta egy animgif is készült a műsorvezető búcsúzó performanszából.

 

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!