Te is? | Hűtőben tárolod az elemeket? Én is, pedig tavaly magam is írtam arról, hogy nem segít, sőt. Lobogtatva szárítod a Polaroid-képet? Én is, pedig az új filmeket már nemhogy lobogtatni nem szabad, de fény sem érheti őket. Mindig jó erősen megdörzsölöd a fogaidat? Akkor te is tudod, milyen visszahúzódott fogínnyel fagyiba harapni.

Vagy te inkább? | Kiskanalat raksz a pezsgős üvegbe? Nem iszol borra sört, de fordítva bármikorHagymát teszel az ágyad mellé influenza ellen? Rizst a sótartóbaMegreszeled a gép által kiköpött érmét a kólaautomatán? Minden nap megiszol minimum 8 pohár vizet? Gyümölcsöt csak étkezés előtt eszel? Szívószállal próbálsz gyorsabban berúgni? Netán dianás cukorkával? (utóbbiról nem kell képet küldened).

Netán? | Babonás vagy? Megijedsz a 13-as számtól, és ki sem teszed a lábad péntek tizenharmadikán? Átvág előtted egy fekete macska, és előre-hátra sasszézol? Nem ülsz az asztal sarkára, mert félsz, hogy egyedül maradsz? Fotózd le in flagranti, és küldd be a varosilegendak(kukac)gmail.com címre vagy töltsd fel ide, az üzenőfalra. De mesélhetsz is róla a kommentek között.

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!