A levélben egy Helmut Pilhar nevű ember arról számol be, hogy augusztus 27-én egy badeni konferencián vett részt, ahol egy nő elmesélte, hogy egy barátnője azt mesélte neki, hogy a sertésinfluenza elleni injekciókban “el van helyezve egy nanorészecske”. Ezzel a titokzatos nanorészecskével a szervezetbe való beültetés után minden adatot tárolni lehet majd, így nem lesz szükség személyi igazolványra sem – így a levél,  mely egy 2003-as Hitachi csipet nevez meg fejlett technológiaként. Ez valóban apró ugyan, de annyira nem, hogy egy injekciós tűben emberek szervezetébe fecskendezhessék, ráadásul nem is biológiai felhasználásra tervezték – mutat rá az Index.

Az oltást megtagadókat a levél szerint koncentrációs táborokba zárják majd, amelyekből már több százat állítottak fel Amerika-szerte. A kis nanoszerkezetnek állítólag nemcsak adattároló szerepe lesz, hanem alkalmas lesz az emberek egyszerű kikapcsolására is. A levél szerint “módszeresen lefegyverzik az embereket, begyűjtik a fegyvereiket és a harci kutyáikat”. Az e-mail egy nagy népi tömeggyilkosságot is előrevetít, amire a likvidátorok szerint az emberiség fennmaradása érdekében lesz szükség.

Komolyan venni nem érdemes

Az Index szerint a lánclevelet jegyző Helmut Pilhar mérnök, mégis egész életét az új medicina népszerűsítésére tette fel. Az új medicinát a lánclevél másik szerzője, Ryke Geerd Hamer fedezte fel, és a magát alternatív gyógyászatnak nevező medicinának magyar követői is vannak. Lánclevelükben jó marketingérzékkel helyeznek el az új medicinára mutató linkeket, valamint – “igazuk” hitelesítésére – más semleges oldalak url-jeit is.

A levél komolyan vehetőségét egyébként az is jelzi, hogy a benne foglaltakat az összeesküvés-elméletektől egyébként nem idegenkedő kuruc.info is dühödt kézlegyintéssel intézi el egy Extra, Humor rovatba tett cikkben.

Update 2020 | A mikrochipes oltás története a koronavírus-járvány apropóján is előjött, többek között ennek a körlevélnek az újraéledése révén. A híresztelések kapcsán a HVG utánanézett, 2020-ra hová ért el a technológia. Vagyis hogy létezik-e olyan chip, amit oltásba lehetne tenni. A rövid válasz: még mindig nem. Bár mikrochipek ma már beültethetők például emberek bőre alá, de olyan kicsi változatuk továbbra sincs, amely oltóanyagba rejtve beadható lenne. A beültethető chipek használói például ajtókat nyithatnak, vásárlásokat fizethetnek, vonatjegyet vehetnek, de még ez az eszköz is csak néhány centis távolságon belül működik.

És akkor a végére íme a levél, teljes egészében

“A sertésinfluenza oltással csempészik beléd a chippet. Eljött az Antikrisztus kora. Vajon beteljesedik?

Helmut Pilhar:
Tegnap, 2009. augusztus 27-én tartottam Badenben Bécs mellett egy előadást az Új Medicináról. Feleségemmel együtt 40-en voltunk. Az azt követő beszélgetés során szóba került a sertésinfluenza, amikor felállt egy hölgy és a következőket mondta el:

Egyik barátnője egy bécsi gyógyszergyártó cégnél dolgozik, aki azt mesélte neki, hogy a sertésinfluenza injekciókban valóban el van helyezve egy nano-részecske, mely szabad szemmel nem látható, de 12-szeres nagyítással már igencsak. Már egy játékmikroszkóppal megnézhetjük.

A gyógyszergyár alkalmazottainak már elmagyarázták, hogy a nano-részecske a szervezetben a beültetés után úgy működik, mint egy számítógép merevlemeze és ezen minden lehetséges adatot tárolni lehet. Ezáltal a későbbiekben nem lesz szükség személyi igazolványra és hitel- és egyéb kártyákra. Állítólag ezzel az intézkedéssel akarják a pontos népszámlálást megkönnyíteni, ill. azújszülötteket akarják megvédeni. Azt gyanítják ugyanis, hogy sok anya a titokban szült újszülött gyermekét egyszerűen “eldobja”.

A hölgy továbbá elmesélte, hogy ő is az egészségügyben dolgozik. Van egy ügyvédje, aki az ő betege volt és megkérdezte tőle, hogyan lehet majd megszabadulni ettől a chiptől. Azt válaszolta, tud a tervezett chipről, mert ugyebár a társadalom felső rétege természetesen tud erről. Ebben az évben tervezik beoltani az embereket kényszer nélkül, saját akaratukból. Ha csak kevesen jelentkeznek ebben az évben, jövőre kötelező oltásként vezetik majd be. Kivételt képeznek majd bizonyos embercsoportok, mint pld. a rendőrség, kórházi személyzet, politikusok, stb. Ő mint ügyvéd el tudja majd intézni, hogy ne oltsák be, de a lakosság nagyobbik részének nem lesz menekvése az oltás elől.

Ing. Helmut Pilhar

Rizs-szem

Egy, a stertésinfluenza oltást gyártó cég munkatársának kijelentése alapján a legrosszabb félelmeink válnak valóra. Igazság szerint nem egy nevetséges sertésinfluenzáról van szó, hanem egy általános chipbeültetésről, mely segítségével az egész emberiséget akarják kontroll alá helyezni. Kétféle injekciót gyártanak majd. Az egész szörnyen hangzik, de az egyik hegyében a chip, benne az oltóanyag-méreg a széles tömeg számára, a másik üres lesz a kiválasztottak számára. Álmainkban nem tudtunkvolna elképzelni egy ilyen aljas tervet. Dr. Hamer (GNM – Germanische Neue Medizin – www.ujmedicina.hu) már 2007-ben figyelmeztetett bennünket bizonyos emberek terveiről. Ezért nagyon legyetek résen és védjétek meg magatokat!

Dr. Geerd Hamer és Helmut Pilhar 2009. augusztus 26-i levele:

Amerikában kötelezővé teszik a sertésinfluenza elleni oltást. Aki ezt megtagadja, 1000 dolláros pénzbírságra és 30 napos elzárásra, vagy akár koncentrációs táborba deportálásra is számíthat.

Jól hallották, a haláloltást megtagadók állami bűnt követnek el és ezek az emberek nem egy egyszerű börtönbe kerülnek, hanem a már részükre előkészített speciális koncentrációs táborokba, melyekből több százat állítottak fel Amerikában országszerte. (http://info.kopp-verlag.de/news/amerikanische-konzentrationslager-fertig-und-einsatzbereit.html ) Ezekből a táborokból csak úgy engedik ki őket, ha alávetik magukat az oltásnak, és hagyják beültetni magukba a chipet. Alighogy kikerülnek, a halálchip által szabad prédává válnak. A koncentrációs táborokból kikerült emberek “véletlenül” hullanak majd, mint a legyek.

A világdiktatúrával ellenkező egyéneket a halálchip segítségével egy órán belül ki lehet majd kapcsolni. Az utóbbi 28 éve ezt teszik a kemóval és morfiummal, ezért bojkottálják az Új Medicinát.

Így a Földön 2,5 milliárd embert sikerült már eltenni láb alól. A halálchippel ez természetesen sokkal egyszerűbb és gyorsabb lesz. Nem csak azért, mert feltűnés nélkül – klf. betegséget imitálva (szívinfarktus, szélütés, hőguta) – lehet majd embereket meggyilkolni, hanem mesterséges járványokat tudnak színlelni, ahogy ezt már most tapasztalhattuk: Mexikóban (állítólag!) 3 disznó elpusztult és állítólag egy gyerek meghalt a sertésinfluenzában. Ebből hazudtak egy világméretű járványt.

Ezt a chip-támadást nyilvánvalóan már évek óta tervezik. Ez a nevetséges sertésinfluenza, mely valójában nem is létezik, tulajdonképpen csak eszköz volt: ebből látszik, milyen szorosan megszervezett propagandamédiájuk működik a világon, bolhából elefántot tudnak csinálni.

Kezdték a hazugságokat az AIDS-szel. Majd következett a BSE. Szeptember 11-e után jött az Antrax-, majd a madárinfluenza-mese. Most a sertésinfluenza hazugság van porondon. Jövőre jön majd az egérinfluenza-mese. Mindez csak egy végkifejletre vár. Majd ha már minden emberbe beültetik a chippet, eljön az abszolút rabszolgatartó uralom ideje, mert úgy mindenkit tetszés szerint manipulálhatnak és meggyilkolhatnak.

Nagy népi tömeggyilkosság veszi kezdetét. Különben mire ez a hatalmas katonai és rendőrségi drákói szigor bevezetésére annak érdekében, hogy egy nevetséges nyári influenza ellen beoltsák az embereket? Ennek nincs értelme. Arról nem is beszélve, hogy ilyen oltás nincs is. Nem lehet októberben egy nyári influenza ellen oltani! A sertésinfluenza elleni gyógyszerrel (= kemó) éppen hogy 2-3 hétig lehet csak elnyomni a gyógyulási szakasz tüneteit (lsd. www.ujmedicina.hu).

Érdemes említést tenni arról is, hogy Amerikában már 100.000 műanyag koporsót gyártottak le és helyeztek készenlétbe.

Vajon miért? Módszeresen lefegyverzik az embereket, begyűjtik a fegyvereiket és a harci kutyáikat.

Az igazság ott derül ki, hogy elhallgatják a valódi célt. A sertésinfluenza elleni gyógyszerről szoktak vitatkozni, de soha senki nem nevezi nevén a chip-implantációt. Fölöttébb érdekes, pedig ennek a hatalmas állami intézkedésnek éppen a chip-oltás látszik a legkézenfekvőbbnek.

A Hitachi mikrochipje gond nélkül átfér az injekciós tűn és feltűnés nélkül bejuttathat az emberi szövetbe úgy, hogy előre behelyezik a tű hegyébe. Létezik már a halálchip, melyet a kínaiak évek óta birtokolnak. Miért akkor a nagy hallgatás? Ezt épeszű ember nem értheti meg. Mert óriási ellenállásba ütköznének. Kurdisztánban 2007-ben embereken oltási kísérleteket végeztek. Ezután nyilvánosságra hozták ezzel kapcsolatban a sertésinfluenza elleni oltóanyagot, stb, de a chipről nem esett szó.

HITACHI GLOBAL : News Release : Hitachi Develops a New RFID with Embedded Antenna MU-Chip

news releases PDF Download(PDF Type, 80Kbyte) September 2, 2003 Hitachi Develops a New RFID with Embedded Antenna µ-Chip –Makes Possible Wireless Links that Work Using Nothing More Than a 0.4mm X 0.4mm Chip, One of the World’s Smallest ICs– Tokyo, September 2, 2003-Hitachi, Ltd.

A Hitachi-chip működik és kombinálni lehet a halálchippel. A sertésinfluenza elleni szer káros, mert színtiszta méreg. Nagyon veszélyes lehet a vagoton fázisban (lsd. www.ujmedicina.hu – megoldás utáni szakasz), a terhesség utolsó 2/3-adában. Biztosak lehetünk abban, hogy gondolkodás nélkül bevetik a halálchippet, mivelhogy a kemóval és morfiummal eddig is 98%-os elhalálozást értek el. Ezzel szemben az Új Medicinával a betegek 98%-a meggyógyulhatott volna. Gátlástalan módon az onkológusok zöme nagyon is jól tudja, hogy az Új Medicina természettudományos szempontból igaz.

Első körben a gyermekeket és a terhes anyákat veszik célba. Őket akarják elsőként bechippelni és beoltani. Többen közülük el fogják veszíteni gyermeküket a terhesség utolsó 2/3-ad részében, mert az oltóanyag egy színtiszta méreg. Köztudott, hogy a mély vagoton szakaszban egyetlen morfium- vagy sertésinfluenza elleni injekció halált okoz.

Ha egy ilyen halálchippet hordozunk magunkban, emlékezetünkbe kell vésnünk azt a tényt, hogy bármelyik nap egy akármilyen központból pld. Tel Aviv-ból egyszerűen kikapcsolnak minket. Védtelenek leszünk és kiszolgáltatottak. Az utólagos jajgatás sem segít majd: Jaj, ha tudtam volna…

Ezért fontos az uralkodó osztály számára, hogy előre senki ne tudjon róla.

És ha majd a rabszolgákba behelyezték a halálchippet, utólag már nyugodtan megtudhatják. Akkor már csak idomított bábuk lesznek. Senki nem mer majd ellentmondani. Ez úgy működik majd, mint a szabadkőműves-páholytestvéreknél. Mindenki tudja, hogy az első ellenkezés után a rangban felette álló páholymester belekeveri a mérget a kávéjába és nem éli meg a következő napot. Az egész világ egy egyetlen koncentrációs tábor lesz, kivéve egy bizonyos hitközösség tagjait.

Milyen naiv is egy olyan követelés, hogy először követeljünk tiszta lapokat a Moszad-tól és forduljunk a CIA-hez. Nem fogják előre felfedni terveiket. Az egér nem hiszi el, hogy jön a macska. Egy több mind 100 fős cégnél, mely a chippet gyártja, ill. tölti, elegendő egy vagy két “megbízható” alkalmazott, akik a végén a chippet behelyezik. Így a cég összes alkalmazottja legjobb tudomása szerint állíthatja majd, hogy nem tudtak semmiről. Ezt hívják “végső kontrollnak”.

Igencsak furcsa az is, hogy minden egyes chip-injekciót egy különleges kódszámmal látnak el, melyet aztán majd személyes kódszámként tartanak nyilván. (személyi igazolványszám) Miért lenne szükséges egy nevetséges nyári influenza injekciós tűt bekódolni egyenként és miért lenne szükséges minden oltás mellé egy oltási könyvet adni? És miért nem akarják a chippel ellátott embereket Amerikából többé kiengedni?

A “Római klub” a 70-es évekbeli egyik nyilatkozatában az olvasható, hogy az emberiség fennmaradása érdekében vagy csökkenteni kell a születések számát, vagy pedig emelni az elhalálozási rátát. A Max-Planck-Institut véleménye szerint el kellene érni, hogy a világ lakossága 2 milliárdra csökkenjen. Amerikában létezik az ún. “Amerikai Stonehenge” (http://www.igeawagu.com/news/corruption/1199237261.html), egy 100 tonnás gránit tömb, melybe azt az üzenetet vésték bele, hogy a világ összlakosságát 500millióra kellene redukálni ahhoz, hogy elérjenek egy “Ésszerű kor”-ba.

Ha az ún. “túlnépesedést” egyszer pontosabban megvizsgáljuk, megállapíthatjuk, hogy egyedül Texas állam állítólag az összes 6 milliárd embert el tudná látni elegendő élelmiszerrel.

Nem hiszek az ún. “túlnépesedésben”! Már most is több embert intéznek el rákkezeléssel, mint amennyi születik! Attól tartok inkább, hogy ezeknek a globalizációs fanatikusoknak nincs szükségük 6 milliárd dolgozó rabszolgára és ezért akarják az emberiséget 1/10-re lecsökkenteni.

“Kevesebb birkát könnyebb kontrollálni…”

Dr. Ryke Geerd Hamer
Ing. Helmut Pilhar”

– Hogyan ismerhetünk fel egy hamis lánclevelet? – infografika

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!