“Igaz történet

A londoni reptéren két fantasztikus fickó a következő tréfát agyalta ki. Írtak egy-két hamis nevet egy darab papírra, és az információs pulthoz mentek, hogy a neveket bemondassák. Annak érdekében, hogy a neveket hihetőbbé tegyék, taxisofőrnek öltöztek be, és kb. 45 perccel a Pakistan Airlines, Air India és a Thai Airways repülőgépei érkezése után a hangosbemondóhoz mentek. Előadták, hogy nem találták meg utasaikat. Ezzel egyidőben megjelentek bűntársaik a helyszínen egy magnetofonnal, hogy felvegyék a hangosbemondó közvetítését. Az ötödik név után fogták fel a biztonságiak, hogy egy viccről van szó, és kiutasították a taxisofőröket a reptérről. Kérlek, próbáld meg először te magad a bal oldalt szereplő neveket kiejteni. Azután klikkelj a mikrofonra, és hallgasd végig a reptéri hangosbemondót.

Ajheddis Varkenjaab and Aywellbe Fayed
I hate this fucking job, and I will be fired (Utálom ezt a kibaszott melót, és ki fognak rúgni)”

Prank Airport Announcements – From the Chris Morris radio show on BBC Radio 1

Prank Airport Announcements.Airport announcers were tricked into making these announcements under the pretence that they were foreign names.This was not done…

Az állítólag a Heathrow repülőtéren történt esetről 2003-ban a Sunday Mirror című bulvárlap is beszámolt. Az interneten terjedő hangfájlok kapcsán a lap egy újságírója, Fiona James felhívta a repülőteret kezelő BAA cég egy szóvivőjét, aki elmondta: a cég biztonsági emberei azonnal kidobják a trükkös fiúkat, ha újra próbálkoznak.

Az idézett szóvivő nyilatkozata ugyan csak közvetve tartalmazza az eset elismerését, de a történet akkor se lenne kevésbé vicces, ha kiderülne: mégsem igaz.

PRANKSTERS FOOL AIRPORT STAFF

Fotó: pexels.com

Ha tetszett a cikk, csatlakozz te is az Urbanlegends.hu-t támogató közösséghez!