Big Spanish Castle | Bámuld 30 másodpercig ezt a kékes-barna képet, hogy utána színesnek láss egy fekete-fehér fotót. Az illúzió gyártója azt is elárulja, hogyan készíthetünk hasonló képeket.

Lilac Chaser | Nézd meredten a lila körökből álló kört egészen addig, amíg meg nem jelenik a kör alakban mozgó zöld kör. Egy idő után aztán már csak ezt fogod látni.

One Shades of Grey | Az A és B jellel jelölt négyzetek állítólag ugyanolyan színűek. A jelenség leírása itt, videó pedig ittEzt a hasonló képet pedig a Slate-en lőttem, épp a bejegyzés élesítése után.

Aren’t they beautiful? | Mielőtt válaszolnál a kérdésre, nézd meg a képet fejjel lefelé is.

pretty

– Infinite chocolate | Lehetséges-e felaprózni egy tábla csokit úgy, hogy ezzel falat plusz csokit kapjunk? Megoldás itt.

– The tricky Rubik’s cube | Rubik kocka vagy papírlap? Ugyanez videón:

Amazing Anamorphic Illusions!

Add me on Facebook – (click the LIKE button on Facebook to add me) https://www.facebook.com/brusspup2#!/pages/Brusspup/158773774166995 Download the song on iTunes Song name – Soul Switch https://itunes.apple.com/us/album/soul-switch/id426471027?i=426471065&ign-mpt=uo%3D4 Amazon Download Link: http://www.amazon.com/Soul-Switch/dp/B005HMR1LM/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1354354756&sr=8-1&keywords=brusspup Link to Hyder’s channel (the cat in the video) http://www.youtube.com/hyderkitty These are so simple but always so amazing to see.

További optikai illúziók a Reddit felhasználóinak gyűjtéséből. Neked melyik a kedvenc optikai illúziód? Mutasd meg a hozzászólások között!

Ha fontos számodra a kamuhírek elleni harc, támogasd a munkám havonta egy kávé, egy magazin vagy egy könyv árával.