Linkszüret no image

2012. május 24. csütörtök | Szerző: marinov

4

Rákbetegnek hazudta magát adományokért

Megosztom a Facebookon

Akár 24 év börtönt is kaphatott volna az az amerikai nő, aki halálos rákbetegnek hazudta magát, hogy adományokból álomesküvőt csaphasson – írja az MTI. Végül maradt a nyolchetes vizsgálati fogság, a közmunka és a pénzvisszafizetés


A 25 éves Jessica Vega 8 hetet töltött vizsgálati fogságban, a bíróság pedig szerdai ítélethozatalakor ezt elegendőnek találta a szabadságvesztésből. A nőnek ugyanakkor 300 órányi közmunkát kell végeznie, és vissza kell fizetnie 9 kárvallottjának 13 ezer 368 dollárt és 48 centet.

"/

Vega 2010-ben hazudta magáról azt, hogy csupán pár hónapja van hátra vérrákja miatt, és élete nagy álma egy álomesküvő. Megható meséjével nemcsak pénzt kapott adományként, hanem például a lakodalmi italokat is ingyen adta az étterem. Egy szépségszalon szintén ajándékként végezte el a fodrászati feladatokat, a ruhát pedig egy butik ajándékozta. Nászútra is adományokból ment a pár Arubába.

Vega betegségével még vőlegényét is becsapta. A férfi az esküvő után négy hónappal kezdett gyanakodni, mivel felesége továbbra is kiváló egészségnek örvendett. Miután megtudta a hazugságot, elvált nejétől, így őt nem vádolták csalással – írja az MTI.


Megosztom a Facebookon | Megosztom a Twitteren

Hírlevél + Facebook + Médiaajánlat
4 hozzászólás ehhez: Rákbetegnek hazudta magát adományokért

 1. blade78 says:

  Ez szomorú… szégyen….

 2. Emerson says:

  Amatőr. Ahelyett, hogy belépett volna a szcientológia egyházba és 4 hónap múlva örömmel közölte volna, hogy hála a napi 1000 mg C vitaminnak és az erős hitének, meggyógyult.

 3. Shaddark says:

  Én mondjuk sajnálom, ha rákja nincs is más komoly problémája biztosan…

 4. Shaddark says:

  Emerson :)))))

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to Top ↑

Olvasd el ezt is:

Travoltát 1991-ben kicserélték valakivel?

Egy fotópárok formájában terjedő hollywoodi összeesküvés-elmélet szerint John Travolta 1991-ben meghalt, és egy német hasonmásával, Roy Black énekessel helyettesítették

Close