Linkszüret no image

2012. április 07. szombat | Szerző: marinov

0

Retusálták a pátriárka luxusóráját

Megosztom a Facebookon

Elnézést kért az orosz ortodox egyház Kirill pátriárka manipulált fényképéért, amelyről eltüntették az egyházi vezető karóráját. A lebukás a fényesre polírozott asztalnak köszönhető


Orosz bloggerek szerint a pátriárka hivatalos honlapján szereplő archív képek egyikén egy nagyjából 30 ezer dollár értékű Breguet karóra képe tükröződik vissza a fényes asztalfelületről, miközben az orosz ortodox egyház vezetőjének csuklóján nem látható semmi – írja az MTI.

Az egyház azóta eltávolította az oldalról a 2009-es felvétel meghamisított változatát, és visszahelyezték az eredeti verziót. “Elnézést kérünk az oldal minden látogatójától a technikai kellemetlenségért. Működésünk egyik legfőbb alapelve a képek megmásításához használt fotóprogramok teljes mértékű elutasítása” – írják.

Orosz bloggerek azzal vádolják a Putyint támogató pátriárkát, hogy az egyház fejéhez méltatlan fényűző életmódot folytat. Kirill pátriárka tagadja a vádakat. A vele találkozó újságírónak elismerte, hogy valóban van egy luxusórája, amelyet ajándékba kapott, de nem viseli.


Megosztom a Facebookon | Megosztom a Twitteren

Hírlevél + Facebook + Médiaajánlat
Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

Back to Top ↑

Olvasd el ezt is:
gray

A világ leghűségesebb kutyája is átverés?

Nem akartam elrontani senki kedvenc kutyás történetét, de a szél csak elém sodort egy tanulmányt a Facebookon is megénekelt Greyfriars...

Close