Konspiráció sxc.hu

2012. február 10. péntek | Szerző: marinov

3

Hitler-legendákat élesztettek fel orosz tudósok

Megosztom a Facebookon

Az elmúlt napokban régi városi legendák éledtek fel azt követően, hogy tudósok elérték az Antarktisz négy kilométeres jégpáncélja alatt rejtőzködő Vosztok-tavat, amely húszmillió éve el volt zárva a külvilágtól – írja a hvg.hu.


A lap a New York Times egy blogját idézve leírja: az áttörés apropóján a Ria Novosztyi hírügynökség felelevenítette azt a régóta terjedő legendát, miszerint a nácik a 30-as években bevehetetlen katonai bázist kezdtek építeni a tónál.

Egy másik történet szerint német tengerészeti feljegyzésekben az is szerepel, hogy hónapokkal a német kapituláció után egy U-530-as német tengeralattjáró érkezett a déli sarkra, hogy egy jégbarlangba elrejtsék Hitler kincseit és titkos aktáit.

Egy ennél is vadabb, részletesebben nem tárgyalt teória szerint később egy másik tengeralattjáró magának Hitlernek, illetve feleségének a maradványait szállította az Antarktiszra, hogy DNS-ük alapján klónozzák őket.

Cambridge Journals Online oldalán 45 dollárért megvehetitek, vagy 6 dollárért 24 órára hozzáférhettek ahhoz a cikkhez, amely összefoglalójában a titkos német bázissal kapcsolatos állítások cáfolatát ígéri (a kutatásról kicsivel részletesebben a Wired is beszámolt).

Korábban: egy másik rejtélyes fúrás története

Megosztom a Facebookon | Megosztom a Twitteren


Hírlevél + Facebook + Médiaajánlat:


3 hozzászólás ehhez: Hitler-legendákat élesztettek fel orosz tudósok

  1. Bozonth mondja:

    A legenda szerint az 1945-46-ban angolok és az amerikaiak is megtámadtak ezeket az erődöket, de valamiért gyorsan visszavonultak.

  2. marinov mondja:

    Igen, erre is kitér a belinkelt cáfolat.

  3. Janoss mondja:

    + német fejlesztésű repülő csészealjakat is vittek oda. A bázis ma is létezik, ez áll az ufó-megfigyelések hátterében. Továbbá Bird (vagy Byrd?)kapitány repülőjét távirányítással leszállásra kényszerítették, amikor arrafelé repkedett. A’sszem, “Hitler repülő csészealjai” volt a magyar szerző által jegyzett könyv címe, vagy 8 évvel ezelőtt akadt a kezembe.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑

Olvasd el ezt is:
Stiller Ákos

A pécsi szatyros hölgy legendája

Többen is megkerestetek Pécsről, hogy a szatyros hölgy igaz történetéről érdeklődjetek. Egy facebookos bejegyzés szerint a pénteki Dunántúli Napló közli...

Close