A levél 18 millió angol fonttal kecsegtet, de végigolvasva sokkal inkább késztet sírva röhögésre, semmint személyes adataink pedáns begépelésére – olvasható a blogon.

Egy kis részlet a szövegből:

Jó napot.

Én vagyok Mr. Jackie Vágta a Harlesden, Észak-Nyugat-Londonban, itt Angliában. Dolgozom NatWest Bank London. Tiszteletben kell tartani, és kapcsolatban írok Önnek a saját irodai és szeretnék javasolni Önnek, hogy üzleti lesz óriási előnye, hogy mind a ketten. Az én osztály, hogy a Private Banking Manager (Greater London Regional Office), felfedeztem egy elhagyatott összege 18.500.000 £ GBP (Tizennyolc millió £ 500,000) egy fiók tartozik egyik Külföldi vásárlóink ​​Dr. Erin Jacobson, aki meghalt Egész családjával a Montana repülőgép-szerencsétlenségben március 23, 2009, útban egy csoporthoz ég vakáció.

A választás a kapcsolatot akkor volt, felkeltette a földrajzi adottságai, ahol élsz, különös érzékenysége miatt az ügylet, és a titoktartási itt. Most a bank várt bármely rokonok, hogy jöjjön fel a követelés, de senki sem tette ezt. Én személy szerint pervesztes lett megtalálását a rokonok már két éve, igyekszem az Ön hozzájárul ahhoz, hogy jelen van, mint a legközelebbi hozzátartozó / kedvezményezett az elhunyt úgy, hogy a bevételt e számla értéke 18.500.000 £ GBP fizethető meg.

A teljes levél a blogon.

Ha fontos számodra a kamuhírek elleni harc, támogasd a munkám havonta egy kávé, egy magazin vagy egy könyv árával.