Egészség citrom

2011. április 24. vasárnap | Szerző: marinov

46

Gyógyítja-e a citrom a rákot?

Nyelvtani hiányosságok és fordításbeli tévedések sem akadályozzák meg annak a körlevélnek a terjedését, mely a citromot ruházza fel hihetetlen gyógyító erővel.


A Snopes.com szerint az alább olvasható körlevél eredeti, angol változata valós és hamis információk egyvelege. Annyit elismernek az oldal szerzői, hogy a citrom és más citrusfélék tartalmaznak olyan összetevőket, amik bizonyos körülmények között rákellenes tulajdonsággal bírhatnak, és idéznek is három-négy ezzel foglalkozó kutatást. Ennek ellenére megállapítják, azt mondani, hogy a citrom általános rákgyógyító erővel bír („bizonyított orvoslás az ÖSSZES RÁK TIPUSOK ELLEN”), megöli a rosszindulatú sejteket, és helyettesítheti, sőt eredményesebb a kemoterápiás kezelésnél, túlzás – egyben felelőtlenség.

„A CITROM 10 000 szer erősebb mint a KEMÓTERÁPIA

Az a jó hogy a citromot (nem a tablettát) lehet enni, és a testnek készithetünk egy citrom fűrdőt, különösen a befolyásolt területeken (ott ahol rákos).

Vágj fel citromot és add oda a gyerekeknek hogy szopogassák, vagy tegyél a pohár vizedben egy pár szeletett, ezzel is megelőzheted a rákot.

Ha valaki ismersz aki ezt még nem tudja kérlek hogy küld el nekik mert egy óriás szivességet teszel nekik azzal hogy tudatod velük ezt.

A Citrom ”Citrus” ez egy csodálatos termék ami MEGÖLI A RÁK SEJTEKET, 10 000 szer ERŐSEBB MINT A KEMÓTERÁPIA. Miért nem tudjuk mi ezt ???

Azért mert laboratóriumok vannak akik érdekeltek egy szintetikus verzió elkészitésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levő bárátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a “valódi citrom lé” (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében. Az íze kellemes és NEM termeli azt a rettentő kemóterápiai efecteket (mellék hatások).

Ha van lehetőséged hogy egy citromfát ültess a kertedben vagy terasz-balkonodon, akkor még ma tedd meg.

Hány ember hal meg azért mert ez egy féltve örző titok, a múltimilliomosok és a nagy cégek nem akarják nyilvánosságra hozni, mert akkor elesnek az óriás haszontól.

Amint tudjátok a citrom fának nem kell sok hely, és tudjuk hogy sok fajta létezik belőlle. A citromot eheted külömböző képpen: megeheted a pépet, a kipréselt lét, készithetsz hűsítő italokat belőlle, sörbet (angolul sorbet), tésztákat süteményeket. A citrom hitelesítve van sok erényel, de a leg érdekesebb az az eredmény amin a cisztákon és a daganatokon csinál.

Ez a növény egy bizonyított orvoslás az ÖSSZES RÁK TIPUSOK ELLEN !!!

Egyesek azt mondják hogy a citrom nagyon hasznos külömböző rákokra. Anti-mikróbus spektrum (színkép) a BAKTÉRIUM, INFEKCIÓ és GOMBÁS MEGBETEGEDÉSEKRE, az ÉLŐSKÖDŐ PARAZITÁK ÉS FÉRGEK ELLEN, A VÉRNYOMÁST SZABÁLYOZZA AMI TÚL MAGASS, és egy ANTIDEPRESSANT (DEPRESSZIÓ ELLEN, CSÜGGEDÉS ELLEN), KÜZD A STRESSZ ELLEN, és az IDEG RENDETLENSÉG ELLEN !!!

Ennek az információnak a forrása elbűvölő. A világ legnagyobbik gyártójától jön, ami azt mondja hogy több mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és a kivonatok ezeknek a kisérleteknek leleplezték azt hogy: MEGSEMMISITI A ROSSZ INDULATU CELLÁKAT 12 tipus rákban beleértve a: COLON (ezt a szót nem találtam meg a szótárban), MELL, PROSZTATA, TÜDŐ, és a HASNYÁLMIRíGY-ben.

Az összetett ebben a fában (citromfa) valóban azt mutatja, hogy 10 000 szer jobb mint az ADRIAMYCIN, ez az a gyógyszer amit használnak világszerte a kemóterápiában, ami meglassítja a növekedést a rák cellákban.

És ami a legfurcsább, hogy ez a CITROM kivonat tipus terápia, nem csak hogy megöli a rosszindulatú rák cellákat, de NEM BEFOJÁSOLJA AZ EGÉSSÉGES CELLÁKAT.”

Hogyan ismerhetünk fel egy hamis lánclevelet? – infografika

Hírlevél + Facebook + Médiaajánlat:A cikk szerzője:

Végzettségét tekintve szociológus-közgazdász. Korábban dolgozott az Internettónál és a hvg.hu-nál, jelenleg a HVG Business és HVG Jövő lapok szerkesztője. Kedveli a történelmi és a városi legendákat. Szabadidejében könyveket fal, kosárlabdázik és vörös-fehér focicsapatok fanatikus rajongója.46 Responses to Gyógyítja-e a citrom a rákot?

 1. Tóth Tünde mondja:

  haha

 2. Lia mondja:

  Ha nem is igaz, biztos nem árt. Nálun otthon mindig van friss citrom

 3. szárnyas mondja:

  A C-vitamin mindig jó, de a fogaitokra azért vigyázzatok!

 4. JSanyo mondja:

  Azért az, hogy a cell-t nem sikerült sejtnek lefordítani…. ehh.

 5. vau mondja:

  “Hiszem, mert lehetetlen”

  Platon

 6. Névtelen mondja:

  colon= bél

 7. Névtelen mondja:

  még inkább vastagbél :)

 8. nukleon mondja:

  Ez is azt bizonyítja, hogy szeretjük az összeesküvés elméleteket, nem tudunk angolul, nemhogy latinul, viszont google-transatort előszeretettel alkalmazunk, nagyszerűen lavírozunk az információs társadalomban, és megbízható tudásunkhoz kellő önbizalom és meggyőződés társul. Ez az iromány kiváló!! :)

 9. Janoss mondja:

  Nukleon! Ön fején találta a szöget! Látom, hogy Ön elemző elme, nem is akármilyen, engedje meg, hogy egy kérdéssel forduljak Önhöz: Miért van az, hogy aki a
  google-trans(l)atort használja, meg sem próbálja magyarosra cizellálni a szöveget? Elvégre normál esetben feltehetőleg nem így beszél az illető…

  Marinov Úr! Írna valamit arról, hogyan jutott a fent idézett szöveghez? Mármint a “magyar” verzióhoz? Ez is tanulságos lehet.

  Előre is köszönöm: én, mint fent

 10. klari mondja:

  A colon nem a bel, hanem a vegbel.

 11. klari mondja:

  Bistos, hogy nagyon jo, es meg az is lehet, hogy a rakmegelozesben is segit, de senki ne hagyatkozzon ra kemo helyett. Nekunk ket kulonbozo fajtaju nagy citromfank van. Evi 2 mazsa korul terem rajta. A szomszedoknak is jut sok. Talan nem elegge hasznalom ki, hogy van. Amit tapasztaltam, hogy feherit, mint kozmetikai szer, kozvetlenul a borre kenve, erositi a kormoket, szeppe teszi a hajat. Ezekre kozvetlenul hasznalom a citrom levet frissen csavarva. Abban biztos vagyok, hogy a c vitamin tartalma miatt a borre is jo belsoleg is.( bar az eper tobb c vitamint tartalmaz). Kivalo salata ontetkent felhasznalva is. Helyettesiti az ecetet.
  Jo egeszseget kivanok mindenkinek.

 12. Török Csaba mondja:

  Én használom a citromot kivállo gyümülcs,daganatos beteg vagyok az hogy a citrom 10000-szer erősebb mint a kemo az mese habbal kétrészes felvonásban három honapja használom külsőleg egy teljes citrom leve a bőrbe naponta bedörzsölve és kettő citrom naponta belsőleg a daganatra a hatása semmi.De viszont a husom finom omlyos lehet.Más betegségekre kivállo lehet

 13. frigyi mondja:

  sem a kemó, sem a citrom nem használ, de ha hiszel benne az esővízben,
  az is meggyógyít….csak ahit gyógyít!

 14. marinov mondja:

  Janoss!
  mailben kaptam, ugyhogy ebbol nem sok derul ki. :(

 15. vinitor mondja:

  dzsézösz o.O

  alapvetően van igazság a leírásban, ahogy említve is lett, de hát abban is van igazság, hogy a H2O nagy mennyiségben fulladást okoz, a Parlament meg valójában egy nagy ház…

  pongyolán fogalmazva a következőről van szó, amennyire én tudom:

  a rákos sejtek elsősorban a szervezet anyagforgalmi zavarai miatt kezdenek el burjánzani, legfőbb ok az oxigénellátás hibája, konkrétan, hogy a sejthez eljutó oxigén nem az energianyeréshez lesz felhasználva, hanem különböző káros anyagokat kell semlegesíteni vele, azaz eloxidálni

  amikor egy sejt rákos lesz, az egyszerűen azt jelenti, hogy a saját energiaellátását igyekszik alternatív úton biztosítani, hiszen csökken a rendelkezésre álló oxigénmennyiség (aminek a segítségével a táplálékból energiát nyerünk)

  minden magas antioxidáns-tartalmú élelmiszer segít a megelőzésben, valamint a kezelésben, de ha a folyamatot nem komplexen nézik, akkor nem ér túl sokat

  a gyógykezelésben is előfordulhat, hogy csökken a rákos sejtek száma, ennek az az oka, hogy a szervezetnek van egy elég jól működő javítómechanizmusa, ami dolgozik is, ha megfelelőek a körülmények
  de ehhez az kell, hogy a probléma minden eleme ismert legyen, és minden elemét a megfelelően kezeljék, mert varázsszer nem létezik, és egy apró kis dolog megváltoztatásával nem fog megváltozni az egész rendszer, ahhoz túl összetett

 16. Janoss mondja:

  Kedves Vinitor!

  Szerintem még a bevallottan pongyola fogalmazást leszámítva sem helytálló, amit írtál. Még nagy vonalakban sem. Szintén pongyolán fogalmazva, a rákos sejtek végtelenül szaporodnak, ahelyett, hogy normális funkciójukat látnák el. Eközben felhasználják a szervezet tápanyagait, ez igaz. Meg annak a szervnek működését is akadályozzák, amelyikben a tumor található. Olyan gyógyászati kísérletekről, vagy legalábbis elképzelésekről már hallottam, hogy a tumort “kiéheztetik”, de ezt helyileg érnék el, nem a szervezet egészére alkalmaznák. Plusz tápanyagokkal és oxigénnel a daganat gyorsabb burjánzását lehet elérni. A sejt “rákossá válása” valójában a sejt DNS-ének elfajulása, vagyis a sejt programjának megváltozása. Ennek oka sokminden lehet, főleg ionizáló sugárzásra és vegyi anyagokra szoktak hivatkozni a kutatók. Oxigénhiányt még soha nem hallottam okként felhozni. Az való igaz, hogy az immunrendszer normális esetben felismeri az egyes rákos sejteket, és el is pusztítja azokat. Ahogy én tudom. Az antioxidánsok a szervezeteben található “szabad gyököket” iktatják ki, azáltal, hogy elreagálnak velük. A szabad gyökök egyébként a sejtalkotókkal reagálnának, károsítva azokat. De ez már tényleg nagyon pongyola.

 17. vinitor mondja:

  Kedves Janoss!

  Köszönöm az észrevételeid! Maximálisan egyetértek vele, bár ahogy írtam (és amire a “pongyola fogalmazás” említésével is utaltam), nem értek ehhez nagyon, mert nem ez a szakterületem.
  Mindettől függetlenül amit leírtam és amit Te is leírtál, valójában ugyanaz.
  Igen, a sejtek akkor lesznek rákosak, ha a dns-ükben helyrehozhatatlan károk keletkeznek. Ezt ugyan nem írtam, viszont az oxigén- és energiaellátás és a tápanyagforgalmi zavarok az első lépés, ezekben nyilvánul meg elsőként a diszfunkció. Ezek mellett károsodhat a dns sugárzás, vegyi anyagok hatására is, de azok szintén először élettani zavarokat okoznak, ritkán támadják közvetlenül az örökítőanyagot.

  A dns elfajulása rákos burjánzáshoz vezethet, ha a szervezet nem képes javítani a hibát. Ilyenkor, az élettani, működési zavarok miatt a sejt elsődleges programja megváltozik, azaz a funkciók ellátása helyett a saját túlélése és szaporodása veszi át az első helyet. Egy egészséges szervezetben ez nem téma, mert ott megvannak a szabályzómechanizmusok, hogy hol van a határ, meddig kell/lehet szaporodni, hiszen ott a funkió az első. A rákos sejteknél viszont egyszerűen a túlélés, a szaporodás, mint minden élőlény elsődleges természetes programja indul el. Ahogy írtad is, ilyenkor valóban nem tudja ellátni a sejt az eredeti feladatát, de ez nem úgymond hasraütésszerűen történik meg, hanem oka van, ami sejtszinten olyan alapvető dolog, hogy egyszerűen nincs elegendő energiája, így valahogy elő kell azt teremtenie.

  A komplexet nem úgy értettem, hogy a szervezet egésze, hanem, mint az okok egésze, ezt lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg. Azaz, ha valaki gyilkolja magát alkohollal, nikotinnal, drogokkal, sugárzással, akkor néhány marék antioxidáns nagyjából szélbe szórt homokkal ér fel. Tehát a kiváltó okokat kell komplexen, rendszerben szemlélni.

  Az antioxidánsokról szólva is igazad van. A szabad gyököket kötik le, ezáltal azok nem kapcsolódnak a sejten belül máshoz, ahol is az oxidációs képességük segítségével elvonják az oxigént, hiszen az általuk indított folyamatokban felhasználják azt. Akkor is, ha a sejtbe pl. az energiaellátás miatt kerül be az.

  Végletekig leegyszerűsítve a dolgot ez sima kémia, hiszen energiaellátásról beszélünk, illetve annak zavaráról. Sőt, ha jobban belegondolok, nem is kémia, hanem fizika, mert az energiát a töltések mozgása adja, azaz a protonok és az elektronok ide-oda vándorlása az egyes reakciókban.

 18. vinitor mondja:

  kiegészítés:

  a kutatók valóban a sugárzásra és a vegyszerekre utalnak a legtöbbször, mivel ezek okozzák a legdrasztikusabb hatást, azaz a leggyorsabban a legnagyobb kárt
  és ezek tényleg képesek közvetlenül az örökítőanyagot is támadni

  de ha a rákos megbetegedések számát nézzük, akkor a vegyi anyagok még talán, de a sugárzás szinte semmiképpen nem lehet döntő tényező, hiszen olyan mértékű ionizálással az ember ritkán találkozik

  viszont tény, ezek hatása komoly, és kézzel fogható, ezt lehet csúnya szóval élve szenzációként tálalni, ellentétben az egészségtelen életmóddal

  az egészséges életmód hiánya gyakorlatilag a szervezet oxigénhiányát okozza, és máris teljes a kör

 19. koden mondja:

  A kemoterápiával kezelt betegek közül több hal meg, mint “meggyógyul”. Nem érdekes, hogy mégis ezt írják ki a rákos betegeknek, szinte rögtön?
  A citromnak rendkívül magas az antioxidáns tartalma és bizony a legújabb kutatások azt bizonyítják, hogy ha megfelelő szinten van a szervezetedben antioxidáns, akkor hosszabb és egészségesebb életre számíthatsz. Ezt egy Nobel díjas mérni is tudják, és a nem megfelelő értéket, egy a sejtek szintjén ható növényi készítménnyel javítani lehet.

 20. Dr Donald mondja:

  A feleségem mrllrákos volt, 15 évvel ezelőtt. A bal mellét eltávolították és kemoterápiát és sugárzást (kobalt) adtak a “fertőzött” területre. A mütét után és azóta is naponta 2x bevesz Avemart, vízben feloldva.
  Él, jól él és semmiféle reciva, áttét nem jelentkezett azóta.
  Az E vitamin extrakt ezek szerint jóhatású.
  Passz.

 21. manócska mondja:

  Ki miben hisz, attól gyógyul meg. A pszihológusok közül többen állítják, fejben dől el minden. Pszihoszomatikus-szomatopszihés betegségek.
  Rudiger Dahlke könyveket is érdemes elolvasni.

 22. zsuzsa mondja:

  Daganatos vagyok intravénás c vitaminnal gyógyulok ,tökéletes a közérzetem,soha nem fogadnám el a test egészét romboló kemoterápiát ami igenis elismerten nagy százalékban okoz mellékhatásként daganatot,20-év múlva akár, nem beszélve a többi úgymond mellékhatásról ami a kezelés alatt ér.A citrom önmagában nem elegendő,mert nagy dózis kell a gyógyuláshoz.Ez bizonyítottan hatásos. Rákgyógyszer.hu Tessék utánajárni!! Nagyon sokan alkalmazzák már.

 23. xezs mondja:

  manócska: Azért ezzel a hit dologgal nagyon vigyázzunk mert van aki még beveszi és emiatt nem megy el orvoshoz. Bár az egy jó kérdés, hogy ha valaki annyira sötét, hogy képes ezt bevenni, az megérdemli-e egyáltalán az életet.

  zsuzsa: Köszönjük a kéretlen reklámot. Valaki még? Autó, motor, esetleg üdülőreklám?

 24. zsuzsa mondja:

  Ha valaki úgy gondolja ez puszta reklám ám legyen.Én ezzel gyógyulok és nem egyedül vagyok,aki így gyógyul.A betegségem elég komoly ennek ellenére a fizikai állapotom tökéletes,fájdalmaim egyáltalán nincsenek,és bizonyítottan gyógyulok,és tudom soha nem esek vissza ebbe a betegségbe.Rengeteg külföldi tanulmány van már a c-vitamin gyógyhatásairól.Aki nemhiszi járjon utána!

 25. Akarattya mondja:

  Névtelen: Akkor az angol ezredes [colonEL] szó azt jelenti magyarul tükörfordításban, hogy végbeles?

 26. Pingback: Kilenc tévhit a rákról » Think Outside The Box

 27. Koni mondja:

  Amióta a megagazdag almás kütyügyáros meghallt, nekem vannak kétségeim a rák gyúgyításával kapcsolatban, mert nem hiszem hogy neki nem tellett volna citromra.

 28. blade78 mondja:

  A Dr. Houseban nem volt egy rész amiben nagy dózisú c vitamin kúrával gyógyítottak ?:D

 29. Sheila mondja:

  intravénás c vitamin kemo helyett?

 30. berik mondja:

  Ez a körlevél régebben még nem citromról szólt,hanem nagy dózisú c vitaminról…

 31. drvalaki mondja:

  mindig fenntartással- vagy sehogy- fogadom az olyan leveleket, üzeneteket, amik hemzsegnek a helyesírási hibáktól és/vagy látszik rajtuk, hogy fordítóval lettek átültetve magyarra. :)

 32. BadGuy mondja:

  Az idióta levélküldözgetők szervezkednek.

 33. hülyék_vagytok! mondja:

  1. bél: intestinum
  vékonybél: intestinum tenue
  vastagbél: COLON
  végbél: rectum

  2. A rák azért alakul ki, mert olyan gének hibásodnak meg, amik olyan enzimeket kódolnak amik vagy a sejt növekedéséért és szaporodásáért felelnek, vagy a hibásan működő sejt felismeréséért illetve haláláért!!!

  3. a C-vitamin, ami igen van a citromban is egy antioxidáns, ami a szervezetben keletkezett szabad gyökök megkötéséért felelősek / azoknak az az enzimeknek a működéséért, amik ezeket a szabad gyököket megkötik. (ez így elég elnagyolt, de talán érthető).

 34. hülyék_vagytok! mondja:

  Más: a kemoterápia elve az, hogy olyan sejtekre hat, amik növekedő fázisban vannak. Ilyen sejtek pl a daganatos sejtek és ilyen sejt pl.: az összes hám sejt, ami béleli a beleidet, alkotja a bőrödet… A kemoterápia sajnos hat ezekre az egészségesen növekedő sejtekre is.
  DE: még mindig nagyobb az esélye annak, aki a kemoterápiával az egészségesen növekedő és a betegen növekedő (rákos) sejteket is pusztítja, mint aki várja, hogy majd magától vissza mutálódjon az összes rákos sejtje normálisra.

  Ajánlom mindenkinek a könyvtárakat, aki nem tudja, h mit jelent a hitelesség. Aki ismeri ennek a szónak a jelentését, az tájékozódhat az interneten is, és meghallgathat mindenféle étrendkiegészítő ügynököt, akit fél óra alatt képesztek ki orvosi szintű hozzáértésre.

 35. Névtelen mondja:

  Akkor már inkább a artemisinin…

 36. jézus mondja:

  Vinitor!

  Az oxidáció nem az oxigénfelvétellel azonos fogalom! Nézz utána mit jelent, mert butaságokat írsz! Ha nem a szakterületed, ne magyarázd egyre részletesebben! Ha nem értesz hozzá, olvass szakirodalmat, ne a blikkből tanulj!
  Hozzá nem értéseddel való magyarázkodás sehogy sem magyarázza meg vagy indokolja, hogy ilyen formában bíráld a cikket!

  A szabadgyökök káros hatását az magyarázza, hogy ezek rendkívül reaktív e- hiányos molekulák. e- affinitásuk miatt képesek fehérjéket oxidálni, amik hibás működésűvé válva további folyamatokat indítanak el. Az oxidációjuk általában nem közvetlenül e- pótlással történik, hanem nagyobb ligandumok is kapcsolódhatnak ezekhez a molekulákhoz. Ez magyarázza károsító hatásukat. Az antioxidánsok könnyen oxidálódnak, ezért redukálni tudják a szabadgyököket. Ezáltal a szabadgyökök semlegesítődnek. Az antioxidánsok pozitív hatása ott merül ki, hogy oxidációjukat követően nem válnak kórosan működő molekulává, hanem lebomlanak, beépülnek.

 37. wicken mondja:

  szerencsére a boltokban nem kapsz “rendes” citromot, mivel azt zölden szedik és érlelőgázos kamionban szállítják. ha éretten szednék, megrohadna az összes.

  a citromban és egyéb gyümölcsben, zöldségben a Nap áldott sugarai “készítik” el a vitamint. na ez itt nincs.

  ergo: a boltban kapható citromban a c-vitamin mennyisége a nullához közelít.

  sokan azt sem tudják, hogy a c-vitamin hány fokon esik szét. elárulom. 55-60 celsius fokon. így az ittam egy citromos teát duplán baromság, mivel a nulla vitamin tartalmú citromból tettél a forró teába.

  vicces mi?

 38. Pingback: Facebook… | Dzsonny

 39. Feri mondja:

  wicken: C vitamin tönkremenési hőmérséklet: én is így tudtam hallomásból, amíg kitartó keresésbe nem kezdtem az interneten laboratóriumi kutatási anyagokból származó érték után. Ugyan nem vagyok biztos benne, de most már nem izgulok ha meleg a tea amikor belenyomom, mert jóval 100 C feletti értékeket találtam. (Meg persze ezeket is amiket te írtál, de azt főleg fórum kommentekben mint itt is.) Szóval keress utána, hátha te is biztatóbbat találsz. A kamionos infó érdekes volt, köszi!

 40. Névtelen mondja:

  Lehet, hogy a cikk túloz…..DE! Igen, igen… Amikor édesanyámnál leukémiát diagnosztizáltak az Országos Hematológiai Intézetben még ’91-ben, akkor az adjunktusnő a citromot javasolta egyéb gyógyszer gyanánt, talán nem volt véletlen…( ’92-’93 környékén átment kutatási területre). Nah, igen… Segített a vérátömlesztés, és éveken keresztül/ min. 10 év/ átlag heti 3x injekció is, természetesen.

 41. Soma mondja:

  #Lia: “Ha nem is igaz, biztos nem árt.”

  Sajnos de igen, árt. Ugyanis a Zsuzsához hasonló emberek százai hajlamosak hinni a citrom, a homeopátia és egyéb homemade-megoldások rákölő tulajdonságaiban. Ismertünk ilyen embert, kiderült, hogy rákos és nem volt hajlandó kezeltetni magát az orvossal, csak ilyen egyéb, alternatív módszerekkel. Fél évre rá meghalt, maga után hagyva a feleségét, a gyerekeit.

  Szóval önmagában én is azt mondom, hogy Persze, ki-ki fogyasszon citromot, falun nevelje a saját gyümölcsösét-kukoricását, ha jónak látja, vegyen be olykor egy homeopátiás gyógyszert a fejfájására, kamillateával kezelgesse a mindennapos apró betegségeket, DE ha nagy a baj, pl rákos, akkor azoknak higgyen, akik egész életükben a rákot tanulmányozták és próbálták gyógyítani és ne azoknak, akiknek fogalmuk sincs az egészről, de olvastak valamit a neten.

 42. Dunarea mondja:

  Visszatérve a körlevélre: ezt figyeljétek:
  “Miért nem tudjuk mi ezt ??? Azért mert laboratóriumok vannak akik érdekeltek egy szintetikus verzió elkészitésére, ami HATALMAS PROFITOT hoz nekik. Te most úgy segíthetsz a szükségben levő bárátaidon, hogy ezt a tudomásukra hozod, hogy a “valódi citrom lé” (ami nem laboratóriumban készült) előnyös a betegségek megelőzésében. ”
  pár sorral lejjebb:
  “Ennek az információnak a forrása elbűvölő. A világ legnagyobbik gyártójától jön, ami azt mondja hogy több mint 20 laboratórium tesztelte már 1970 óta, és a kivonatok ezeknek a kisérleteknek leleplezték azt hogy: MEGSEMMISITI A ROSSZ INDULATU CELLÁKAT(…)”
  Öregem… egy körlevélen belül. A nyelvhelytelenség már szinte fel sem tűnik.

 43. Kis Márta mondja:

  Nagy az Isten állatkertje! Javaslom, olvassátok ezt el:

  http://tekasztorik.cafeblog.hu/2012/09/15/a_szezammag_gyogyitja_a_rakot/

 44. Kis Márta mondja:

  Ez is elgondolkodtató: http://mno.hu/migr_1834/rakot-okozhat-a-sok-cvitamin-839668

  és ez is. Már azoknak, akik gondolkodni is tudnak és akarnak: http://haziorvosblog.hu/tevhitoszlato/es-megint-c-vitamin

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑

Ezt olvastad már?

Egy tévhit, ami az olaszokat palackosvíz-nagyhatalommá tette

Üveges vízből Európában az olaszok fogyasztják a legtöbbet, és világszinten is a második helyen állnak. Ennek oka az a helyi...

Close