Linkszüret chinese_crested_dog

2005. július 15. péntek | Szerző: marinov

10

A világ legrondább kutyája

A Sam névre hallgató, 15 éves kínai meztelen kutya a kaliforniai Santa Barbarában él gazdájával, Susie Lockheeddel. Photoshop vagy a világ legrondább kutyája


rondakutyaA Sam névre hallgató, 15 éves kínai meztelen kutya (Chinese crested) a kaliforniai Santa Barbarában él gazdájával, Susie Lockheeddel.

Sam idén gyűjtötte be megszakítás nélküli harmadik bajnoki címét a kis túlzással a Világ legcsúnyább kutyái címmel rendezett kaliforniai viadalon.

A kutyafajta eredetéről, jelleméről, tenyésztéséről, ápolásáról itt és itt és itt találtok (magyar nyelvű) infókat.

A versenykiírás
A versenyt kiíró szervezet
World’s Ugliest Dog
Amerikai fanatikusok

Hírlevél + Facebook + Médiaajánlat:A cikk szerzője:

Végzettségét tekintve szociológus-közgazdász. Korábban dolgozott az Internettónál és a hvg.hu-nál, jelenleg a HVG Business és HVG Jövő lapok szerkesztője. Kedveli a történelmi és a városi legendákat. Szabadidejében könyveket fal, kosárlabdázik és vörös-fehér focicsapatok fanatikus rajongója.10 Responses to A világ legrondább kutyája

 1. fuse mondja:

  gyonyoru eloleny :)

 2. Robesz mondja:

  Sajnos nemrég el kellett altatni! :-(
  Csúnyaságának egy részét betegségek okozták,
  amik egyre nagyobb fájdalommal jártak.
  Emlékünkben örökké élni fog!
  Álmainkban remélem ritkábban :-)

 3. zjhgjg mondja:

  ocsmány444444444444

 4. paty mondja:

  syasztok…sztem nem csúnya kutya ha regel felébrednék és ott lene akor sem ijednék meg és nem bele rugnák hanem betakarnám magam melett!!!! miért kell elitélni azokat akik nem szépek??vanak emberek akik nem szépek és elitélitek őket!!! nem kellene! én ezt azért irtam mert sztem nem vok csúnya sőt…és nem itélek el senkit!! ha ijenek született akor olyan nem lehet mindenki tökéletes mint gondolom ti!! bár tökéletes ember nincs!!!!!!!!!!!!!!nah ébredjetek fel!! nem tehet róla hogy szegénykém ijen! nagyon sajnálom hogy elpusztult! és ha tehetném meg tudnám hogy hova temették el akor elmenék hozá és még virágot is vénék neki sőt meg is siratnám!!!
  az ijen embereknek mint ti nem kell semijen álat!
  éljetek tovább a rózsazsin kis világotokban,énis abban élek!de senkit nem itélek el

 5. hdjbsvhswgjkv mondja:

  fuj fuj fuj

 6. Avril mondja:

  istenem én úgy sajnálom!!!!
  majdnem bekönnyeztem!!!:(

  szegényke…:S hát úgy tudom h meghalt de én emlékezni fogok rá :D

  szegényke de naon arika :D

  cya sam!!!!

 7. Kata mondja:

  sztem debi te is najon édi vagy…, hasonlitotok is????????:D

 8. sylvi mondja:

  Én szeretem a kutyákat meg minden de erre a kutyára tényleg nem lehet azt mondani hogy aranyos,csúnya és kész,de attól még lehet valakinek a leghűségesebb kedvence.

 9. lili mondja:

  Szerintem minden kutya szép! Az én kutyám is elvesztette a szemét! Mi beszélünk róluk minden rondát pedig szerintem senki nem szép! Az biztos Ő nem tehet róla! Nem az a lényeg hogy hogy néz ki! Nem tudom mért divat csak a szép és tiszta kutyákat szeretni! Nem szép dolog senkitől hogy ezt a szegény kis kutyust bántja! Ő nem tehet semmiről és kész! Nem tudom hogy lehet oda írni hogy a világ legrondább kutyája! Amilyen ronda kívülről olyan szép,és kedves belülről!Nem szeretném ha valaki akár szóval akár tettel is bántaná! Azt az embert kéne megnézni aki olyan ronda dolgokat mond! Ez az én véleményem! Aztán ellehet dönteni hogy igazam van -e vagy nem! Egy 12 éves lány!

 10. Iván Marinov mondja:

  miss ellie, a 2009-es győztes meghalt:

  http://today.msnbc.msn.com/id/37488098/ns/today-today_pets_and_animals/

  Miss Ellie, a small, bug-eyed Chinese Crested Hairless dog whose pimples and lolling tongue helped her win Animal Planet’s “World’s Ugliest Dog” contest in 2009, has died at age 17 after a career in resort show business in the Smoky Mountains.

  Read more: http://today.msnbc.msn.com/id/37488098/ns/today-today_pets_and_animals/#ixzz0pujp1fOb

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to Top ↑

Ezt olvastad már?
marlboro_camel_cancer

A Marlboro Manek korán halnak

A legenda szerint a Marlboro-cigaretták hirdetésein látható férfi tüdőrákban halt meg. De vajon melyik a több tucat reklámférfi közül?

Close